تاریخ: ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۰:۵۰
بازدید: ۳۰
کد خبر: ۳۷۴۰۱۸
سرویس خبر : آهن و فولاد
دکتر زرندی در نشست هم‌اندیشی با هیات مدیره و هیات اجرایی انجمن فولاد مطرح کرد:

فصل نوین هم‌افزایی بین فولاد مبارکه و انجمن فولاد

فصل نوین هم‌افزایی بین فولاد مبارکه و انجمن فولاد
‌می‌متالز - نشست هم‌اندیشی اعضای هیات مدیره و هیات اجرایی انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با مدیرعامل فولاد مبارکه، امروز ۰۳ اردیبهشت‌ماه برگزار شد.

به گزارش می‌متالز، در این نشست، مدیرعامل فولاد مبارکه ضمن تقدیر از تلاش‌های انجمن فولاد طی سالیان گذشته در جهت توسعه صنعت فولاد کشور و پیشنهادات راهبردی تخصصی به ارکان مختلف حاکمیت به منظور حل و فصل چالش‌های فولادسازان، این انجمن را در زمره تشکل‌های برتر و مورد وثوق کشور دانست و بر تداوم حمایت موثر فولاد مبارکه از آن تاکید کرد.

دکتر زرندی با بیان اینکه هم‌افزایی انجمن فولاد و فولاد مبارکه در دوره جدید باید منتج به تقویت گفتمان صنعت فولاد در سطوح گوناگون از روسای قوا تا اقشار مختلف جامعه شود، توسعه فناوری و نوآوری با رصد تحولات منطقه‌ای و جهانی، آگاهی‌بخشی نسبت به مسائل فولادسازان در حوزه‌هایی همچون انرژی و حمل‌ونقل، تقویت آموزش‌های تخصصی در صنعت فولاد با هدف مهارت افزایی و ارتقاء بهره‌وری و اصلاح مقررات مربوط به تجارت داخلی و خارجی صنعت فولاد همچون نظام تعرفه‌ای را از مهم‌ترین سرفصل‌های فصل جدید تعاملات فیمابین دانست.

دکتر سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران نیز ضمن استقبال از رویکرد مدیریت جدید فولاد مبارکه نسبت به مسائل کلان صنعت فولاد و فضای همکاری سازنده با انجمن، ابراز امیدواری کرد با نقش‌آفرینی موثر فولاد مبارکه در کنار سایر شرکت‌های بزرگ فولادی و معدنی و بخش خصوصی توانمند در ساختار‌های رسته‌ای و کمیته‌ای انجمن فولاد، شاهد رفع تدریجی موانع پیش‌روی تولید و صادرات فولاد کشور باشیم.

منبع: چیلان

عناوین برگزیده