
به گزارش میمتالز، عباس مرادپور در مراسم گرامیداشت یک صد سالگی بانک سپه که با حضور معاون اول رییسجمهور و رییس کل بانک مرکزی برگزار شد؛ اظهارداشت: بانک سپه یک صد سال را با افتخار پشت سرگذاشت؛ تغییرات شتابانی در صنعت بانک رخ داده است. گاها باور نمیکنیم از کجا به کجا رسیدیم.
وی افزود: تغییر مدلهای کسب و کار بانکی و ورود شتابان هوش مصنوعی، مشتریان نسل جدید، رقابت فین تکها و ... الزامات نظارتی آینده متفاوتی را برای بانکها رقم میزند.
او گفت: انتظار داریم بانک سپه با پوستاندازی به استقبال یک قرن دیگر برود؛ باتوجه به شبکه گسترده شعب فرصتهای بالایی برای این بانک وجود دارد. فرصت ادغام چندسال قبل برای بانک سپه بسیار ارزشمند است این ادغام فرصت بود نه تهدید.
معاون وزیر اقتصاد با بیان اینکه تحول دیجیتال اقدامی ضروری برای بانکهاست، تصریح کرد: امیدواریم تجربه متفاوتی را در تحول دیجیتال برای مشتریان بانک رقم بزنیم؛ تحول صرفا در فناوری نیست بلکه ابتدا در فرهنگ سازمانی و رویکرد مشتریهای بانک است.
مرادپور تهدید اصلی را قدم زدن در ریل گذشته و بیتوجهی به تغییرات دانست و افزود: به گذشته افتخار کنیم ولی در گذشته نمانیم؛ دولت و وزارت اقتصاد وظیفه خود میداند مانند گذشته در کنار انتظاراتی که از بانک دارد؛ به این بانک در راستای تحقق اهداف خود کمک کند.
وی افزود: کفایت سرمایه منفی به هیچ وجه زیبنده بانک نیست. ما در دولت باید به این موضوع بپردازیم البته این مهم بدون کمک بانک مرکزی ممکن نیست.
او گفت: از نزدیک تلاشهای بانک مرکزی را دیدم برای بهبود نظام بانکی؛ الان میخواهم از اقای فرزین قول ویژه برای حمایت از بانک سپه بگیریم. ماهم بهعنوان وزارت اقتصاد و دولت حتما کمک میکنیم؛ اجازه دهیم یکبار دیگر بانک به ریل خود برگردد و این مشکلات رفع شود.
منبع: خبرگزاری تسنیم