تاریخ: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۷:۵۴
بازدید: ۱۲۰
کد خبر: ۳۷۵۳۵۸
سرویس خبر : اجتماعی

تایید اجرای مرحله نخست همسان‌سازی حقوق بازنشستگان

تایید اجرای مرحله نخست همسان‌سازی حقوق بازنشستگان
‌می‌متالز - نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی گفت: مرحله اول همسان سازی حقوق بازنشستگان و فرهنگیان با اختصاص ۷۵۰ هزار میلیارد ریال اجرا می‌شود.

به گزارش می‌متالز، حمیدرضا حاجی‌بابایی به موضوع بودجه همسان‌سازی حقوق و حمایت از معلمان اشاره کرد و گفت: بر اساس تصمیم مجلس شورای اسلامی، مرحله اول همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و فرهنگیان از محل افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده اجرا خواهد شد.

وی همچنین افزود: مراحل بعدی این طرح با اختصاص بودجه‌ای معادل ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال پیگیری خواهد شد.

نایب‌رئیس اول مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: طرح اعطای «فوق‌العاده ویژه ۵۰ درصدی» به فرهنگیان در دست بررسی قرار دارد و امید می‌رود که امسال به تصویب نهایی برسد.

منبع: بورس نیوز

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم