تاریخ: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۱:۲۸
بازدید: ۱۵۴
کد خبر: ۳۷۵۴۵۱
سرویس خبر : آهن و فولاد
«غلامرضا سلیمی» معاون بهره‌برداری فولاد مبارکه در آیین رونمایی از کلاف گرم مناسب محیط ترش با گرید API ۵L X۶۰:

کلاف گرم API X۶۰ فولاد مبارکه با دانش بومی تولید شد

کلاف گرم API X۶۰ فولاد مبارکه با دانش بومی تولید شد
‌می‌متالز - کلاف گرم مناسب محیط ترش با گرید API ۵L X۶۰ NACE، توسط گروه فولاد مبارکه و با دانش بومی تولید شده و گرید‌های ویژه‌تری نیز در آینده در این گروه صنعتی تولید خواهد شد؛ اوایل دهه ۹۰ بود که فولاد مبارکه نسبت به تولید گرید‌های ویژه انتقال نفت و گاز اقدام کرد.

به گزارش می‌متالز، از سال ۱۳۹۸ نخستین همکاری فولاد مبارکه و وزارت نفت با تولید تختال مورد نیاز پروژه ملی خط لوله انتقال گوره به جاسک کلید خورد و از سوی رهبر معظم انقلاب نیز مورد تمجید قرار گرفت؛ برای تولید ورق‌های گرید API با استفاده از دانش بومی اقدام کردیم و به گرید‌های X۵۲ و X۶۰ رسیدیم؛ تولید تختال گرید API X۶۰ چندی پیش محقق شد و امروز به تولید کلاف آن دست یافتیم.

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم