
به گزارش میمتالز، دکتر داریوش اسماعیلی با بیان اینکه تاکنون دایرهای به دور این سازمان کشیده شده بود، گفت: یکی از اهداف ما این است که سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی کشور را به جایگاه واقعی خود برسانیم که این اقدام بر عهده روابطعمومیها است.
وی موضوع اصلی جلسات وزارت صمت را اکتشاف دانست و خاطرنشان کرد: با اقداماتی که در این زمینه انجام شد، ۱۲ نفر از نمایندگان کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی از سازمان بازدید کردند.
معاون وزیر صمت، با بیان اینکه توسعه اقتصاد معدنی بدون شک از سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی کشور شروع میشود، افزود: تا وقتی بخش حاکمیتی وارد حیطه اکتشاف نشود، بخش خصوصی نمیتواند فعال شود و این حوزه نیازمند نقشههایی در مقیاسهای نسبتا بزرگ است و به غیر از حاکمیت و سازمان زمینشناسی کسی نمیتواند این کار را انجام دهد.
رئیس سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی کشور، با اشاره چالشهای محیطزیستی در کشور مانند خشکسالی و فرونشست در کشور با بیان اینکه تنها این سازمان میتواند به این حوزهها ورود کند، یادآور شد: مرکز کرج باید مرکز پژوهشهای کاربردی باشد چرا که امروز ما باید در این حوزهها دستمان از پژوهشهای کاربردی پر باشد تا بدانیم که در موضوع آب چه اقداماتی باید انجام دهیم.
وی از نهایی شدن برنامه ۵ ساله این سازمان تا ۳ ماه آینده خبر داد و گفت: روابطعمومیهای این سازمان در مرکز تهران و همچنین استانها در ارتقای جایگاه و سطح سازمان زمینشناسی واکتشافات معدنی کشور در استانداریها بکوشند به نحوی که در این راستا درباره وضعیت سازمان نه اغراق و نه کمکاری روی دهد. اسماعیلی خاطرنشان کرد: روابطعمومی نه مطالبی منتشر کند که مردم و مسوولان را متوقع کند و نه مطالبی که قابل اجرا نیست را رسانهای کند، زیرا این ظلم به کشور است.
رئیس سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی کشور با بیان اینکه مردم با امید زنده هستند، ایجاد امید در مردم را اولین گام رو به جلو حاکمیت و نظام دانست و گفت: امیدآفرینی جامعه را در برداشتن گامهای بلندتر کمک میکند که بر همین اساس روابطعمومیها باید بدون آنکه اغراق کند، در این زمینه کمک کند.
وی خطاب به مسوولان روابطعمومی سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی کشور در مراکز استانی با تاکید براینکه کمک شود تا سازمان به جایگاه واقعی خود برسد افزود: مدیران کل باید روحیه مصاحبه داشته باشند و اخبار باید منتشر شود.
معاون وزیر صمت، بهرهگیری از توان و ظرفیت بخش خصوصی را از رویکردهای مهم سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی کشور دانست و گفت: حجم عظیمی از کارهای عقبمانده داریم که نمونه آن تهیه ۲ هزار نقشه زمینشناسی است که اگر بخواهیم آن را آماده کنیم نیاز به زمان ۱۰۰ ساله داشت که بر همین اساس بایستی روابط خود را را با بخش خصوصی تقویت کنیم.