
به گزارش میمتالز، مهرداد گودرزوند، نماینده رودبار در مجلس با اشاره به این موضوع که دولت وظیفه ایجاد عدالت مالیاتی را در کشور برعهده دارد و هر چقدر از روندهای دستی و ممیزمحور فاصله بگیریم بیشتر امکان ایجاد عدالت در مالیاتستانی به وجود میآید، تصریح کرد: حسابرسیهای سیستمی و هوشمند بستری برای دریافت مالیات عادلانه و حقه از همگان است. در این سازوکار، امکان مقابله با فرار مالیاتی به وجود میآید.
وی ادامه داد: وقتی روندهای مالیاتستانی در کشور سیستمی و هوشمند میشود، نیروی انسانی سازمان امور مالیاتی آزاد میشود و سازمان میتواند از این نیرو در راستای تمرکز بر مقابله با فراریان مالیاتی استفاده کند. این به معنای افزایش عدالت مالیاتی در کشور است.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: وقتی به جای ممیزان مالیاتی از سامانهها و سیستمها برای حسابرسی استفاده میکنیم، امکان خطاهای انسانی را که در روند ماللیاتستانی تأثیرگذار بودند را از بین میبریم. این موضوع نیز به نفع مودیان است.
گودرزوند در ارتباط با تأکید رئیسجمهور بر اجرای ماده ۱۶۹ و ۱۶۹ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم گفت: در روندهای نوین مالیاتستانی به سمت استفاده از سیستمها میرویم و ارتباط چهره به چهره کارشناسان با مالیاتدهندگان از بین میبرود. همین امر به از بین رفتن بستر فساد و سوءاستفاده کمک میکند.
وی ادامه داد: به طور کلی، سامانهها و سیستمها دقیقتر و سریعتر به انجام امور میپردازند و همین امر سرعت و دقت انجام کارها را افزایش میدهد. این به معنای ارتقای نظام مالیاتی کشور است.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: انضباط بخشی به روندهای مالیاتی کشور با تکیه بر تقویت حسابرسی سیستمی بستری برای جلب اعتماد مردم، مودیان و سرمایهگذاران ایجاد میکند و به این ترتیب میل به سرمایهگذاری در فعالیتهای مولد افزایش پیدا میکند.
گودرزوند گفت: با استفاده از سیستمی و هوشمندسازی نظام مالیاتی کشور میتوانیم بر مقابله با فراریان مالیاتی متمرکز شویم. این امر به افزایش درآمدهای مالیاتی دولت میانجامد و زمینهای برای حمایت از بخشهای مولد به وجود میآورد.
وی ادامه داد: نظام هوشمند مالیاتی به دولت این امکان را میدهد که به شناسایی فعالیتهای مخرب و سوداگرانه بپردازد و بر آنها مالیات ببندد. همین امر زمینهای برای حمایت از بخشهای مولد به وجود میآورد.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: تولید بخش مهمی از اقتصاد کشور است و هر چقدر در راستای تقویت آن گام برداریم در نهایت به افزایش تحرک اقتصادی در کشور منجر میشود. به همین دلیل، سرمایهگذاری برای تولید در شعار سال مدنظر قرار گرفته است.
وی ادامه داد: سیستمی و هوشمندسازی نظام مالیاتی کشور میتواند بستری برای افزایش سرمایهگذاریها مهیا کند. زیرا اعتماد صاحبان سرمایه به روندهای اجرایی و حاکمیتی کشور افزایش پیدا میکند.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: سیستمیسازی حسابرسی اظهارنامههای مالیاتی به افزایش شفافیت در کشور منجر میشود. این موضوع مهمی است که در نهایت نفع مودیان قانونمند را تأمین میکند. زیرا در سایه این شفافیت دولت میتواند بر دریافت مالیات حقه از همگان و مقابله با بی عدالتی مالیاتی متمرکز شود.
گودرزوند در پایان تأکید کرد: هر سیاستی که در راستای منافع همگان باشد و تحرک اقتصادی را در کشور به دنبال داشته باشد، مورد تأیید است. در همین راستا، حسابرسیهای سیستمی و هوشمند که طی سال گذشته رشد قابلتوجهی داشت، مثبت ارزیابی میشود.
منبع: خبرگزاری تسنیم