تاریخ: ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۹:۳۸
بازدید: ۵۵
کد خبر: ۳۷۷۲۲۷
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

خبر‌های مثبت بازار سرمایه/ انتقال مالکیت خودروسازان به راحتی انجام شد

خبر‌های مثبت بازار سرمایه/ انتقال مالکیت خودروسازان به راحتی انجام شد
‌می‌متالز - امروز سه‌شنبه ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ شاخص کل بورس تهران در چهل و سومین روز کاری خود با رشد ۱۶۱۵۳ واحدی آغاز کرد و به تراز ۳،۱۲۵،۴۹۸ رسید.

به گزارش می‌متالز، امروز سه‌شنبه ۰۶ خردادماه ۱۴۰۴، در شرایطی که شاخص کل بورس تهران با رشد ۱۶۱۵۳ واحدی به تراز ۳،۱۲۵،۴۹۸ رسید، به نظر می‌رسد که موضوع تأیید و تکذیب واگذاری دو خودروساز و سهام تودلی آنها برای بازار مشخص شده است.

شاخص کل هم‌وزن بورس تهران نیز همزمان با رشد شاخص کل، با افزایش ۴۱۲۱ واحدی به تراز ۹۵۶،۷۸۲ واحدی رسید.

در این روز، گروه‌های بانک، سرمایه‌گذاری و خودرو به ترتیب با ارزش معاملات ۳۳۱، ۳۲۳ و ۱۸۳ میلیارد تومانی، برترین گروه‌های صنعت از نظر ارزش معاملات تا این لحظه هستند.

نماد‌های مؤثر بورسی و فرابورسی

سه نماد فملی، وبملت و وتجارت با مجموع اثر مثبت ۷۴۴۹ واحدی و نماد وپاسار با اثر منفی ۱۲۱۳ واحدی، مؤثرترین نماد‌های بورسی بر شاخص کل تا این لحظه بوده‌اند. همچنین دو نماد ومپنا و حسینا با مجموع اثر مثبت ۲۷ واحدی و سه نماد آریان، خاور و رنیک با مجموع اثر منفی ۲۱ واحدی، پر تأثیرترین نماد‌ها بر شاخص کل فرابورس تا این لحظه هستند.

در زمینه پرتراکنش‌ترین نمادها، در بورس، نماد‌های وساپا، خودرو و وبصادر در صدر قرار دارند و در بازار فرابورس، نماد‌های حسینا، مهر و خاور پرتراکنش‌ترین نماد‌ها محسوب می‌شوند.

برترین‌های عرضه و تقاضا

در سمت تقاضا، نماد‌های وبملت، دارا یکم و ولنوین به ترتیب با صف خرید ۶۸۱، ۳۰۲ و ۲۶۴ میلیارد تومانی، برترین تقاضای بازار را در ساعت اول بازار ثبت کرده‌اند. از سوی دیگر، نماد‌های شغدیر، ثفارس و خشرق به ترتیب با صف فروش‌های ۳۵، ۳۲ و ۲۲ میلیارد تومانی در صدر صف‌های فروش قرار گرفته‌اند.

گردش نقدینگی در بازار

امروز، بازار سرمایه تحت تأثیر خروج نقدینگی (خرید حقوقی) ۶ میلیارد تومانی و خروج نقدینگی از صندوق‌های درآمد ثابت به میزان ۶۹۳ میلیارد تومان قرار داشت. ارزش معاملات خرد به ۲۸۸۲ میلیارد تومان رسید و صف خرید در ۱۱۰ نماد مجموعاً به ارزش ۲،۸۱۸ میلیارد تومان و صف فروش در ۵۴ نماد به ارزش ۴۷۷ میلیارد تومان تشکیل شد.

تا این لحظه، سرانه خرید و فروش حقیقی به ترتیب به میزان ۵۹ و ۶۲ میلیون تومان است.

عقب‌نشینی روز‌های گذشته شاخص کل در شرایطی بود که در آغاز بازار روز یکشنبه، دو سهم خودرویی لیدر بازار (خساپا و خودرو) به دلیل توقف واگذاری معاملات متوقف شدند. شفاف‌سازی این دو نماد نشان داد که بنا بر نامه‌ای محرمانه از شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، از هر نوع واگذاری و تغییر و تحول در سهام این دو شرکت جلوگیری شود. قوه قضائیه وجود چنین نامه و تصمیمی را تکذیب کرد، اما خودروسازان با شفاف‌سازی در سامانه کدال بر دریافت این نامه تأکید کردند و نهایتاً ادعای توقف روند واگذاری توسط وزیر صمت قویاً رد شد.

منبع: بورس نیوز

عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین