تاریخ: ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۴:۱۰
بازدید: ۱۶۱
کد خبر: ۳۷۷۶۷۳
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی

پس از تصمیم ترامپ، مجدداً قیمت آلومینیوم کاهش یافت

پس از تصمیم ترامپ، مجدداً قیمت آلومینیوم کاهش یافت
‌می‌متالز - بورس فلزات لندن سه‌شنبه ۰۶ خرداد (۲۷ ماه می) با آلومینیوم ۲۴۷۰ دلار (تن) آغاز به کار کرد. دوشنبه تعطیلات بهاره در بورس بوده و لذا تعطیل است.

به گزارش می‌متالز، ۰۹ خرداد (۳۰ ماه می) بورس فلزات لندن با کاهش قابل توجهی به ۲۴۴۳ دلار (تن) رسید. علت کاهش ناگهانی قیمت آلومینیوم در بورس فلزات لندن طی هفته گذشته، تصمیم دونالد ترامپ بر اعمال ۵۰ درصد تعرفه مالیاتی بر آلومینیوم و فولاد است. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات‌ متحده، اعلام کرده است که ایالات‌ متحده از روز چهارشنبه ۰۴ ژوئن تعرفه فعلی واردات فولاد و آلومینیوم را از ۲۵ درصد به ۵۰ درصد افزایش خواهد داد. دونالد ترامپ معتقد است که این اقدام به رونق صنعت فولاد و آلومینیوم کمک خواهد کرد. او همچنین قول داد که جلوی هر کشوری را که بخواهد با این نرخ جدید مخالف کند، خواهد گرفت. تولید فولاد و آلومینیوم در آمریکا طی سال‌های اخیر روند نزولی داشته و چین، هند و ژاپن در جایگاه‌های برتر جهانی قرار گرفته‌اند. تنها چند روز پیش، دادگاهی در آمریکا حکم داد که تعرفه‌های ترامپ بر واردات از برخی کشور‌ها غیر قانونی بوده، اما این دادخواست شامل تعرفه‌های مربوط به صنایع خاص نمی‌شود. دونالد ترامپ اعلام کرده هدف اصلی این تعرفه‌ها کانادا خواهد بود و قصد دارد کانادا و مکزیک را " به زانو در آورد".

هم‌زمان فروش سه ماهه آلومینیوم در بورس فلزات لندن از ۲۴۶۳ دلار و ۵۰ سنت به ۲۴۴۴ دلار (تن) کاهش یافت.

موجودی آلومینیوم در انبار بورس لندن طی هفته گذشته با ۱۲۰۵۰ تن کاهش به ۳۷۲۵۲۵ تن رسید که از این میزان ۳۲۱۸۵۰ تن معامله نقدی و ۵۰۶۷۵ تن معامله فسخ شده بوده است.

پس از تصمیم ترامپ، مجدداً قیمت آلومینیوم کاهش یافت

منبع: باشگاه آلومینیوم

عناوین برگزیده