تاریخ: ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۰:۲۹
بازدید: ۳۸
کد خبر: ۳۷۷۹۶۳
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

عرضه نخستین اوراق دولتی در بورس با بازدهی ۲۳ درصدی

عرضه نخستین اوراق دولتی در بورس با بازدهی ۲۳ درصدی
‌می‌متالز - زمان و شرایط اولین عرضه اوراق دولتی سال جاری در بورس با نرخ سود ۲۳ درصدی و شامل ۳۰۰ میلیون ورقه اعلام شد.

به گزارش می‌متالز، وزارت اقتصاد اعلام کرد: نخستین مرحله حراج اوراق مرابحه عام به استناد جزء پ تبصره دو ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۴ و طبق جدول شماره ۴ این قانون، در روز سه‌شنبه جاری برگزار خواهد شد.

حراج در چارچوب عرضه مستمر اوراق مالی اسلامی دولتی و در قالب برنامه هفتگی فروش اوراق برای بانک‌ها، مؤسسات اعتباری غیر بانکی و نهاد‌های مالی موضوع بند ۲۱ ماده یک قانون بازار اوراق بهادار انجام می‌شود.

بانک مرکزی در این فرآیند به‌عنوان کارگزار، خدمات لازم را به وزارت اقتصاد و نهاد‌های مالی مرتبط ارائه می‌دهد. الزامی به پذیرش تمامی پیشنهاد‌های دریافتی یا فروش کل اوراق عرضه‌شده در این مرحله از حراج نیست و تصمیم‌گیری در خصوص سفارش‌های برنده پس از بررسی توسط بانک مرکزی و ارسال نتایج به وزارت اقتصاد، انجام خواهد شد.

بانک مرکزی فقط زیرساخت‌های فنی لازم برای انجام معاملات را فراهم کرده و هیچ‌گونه تعهدی نسبت به میزان و قیمت اوراق عرضه‌شده ندارد. همچنین این بانک در بازار اولیه نسبت به خرید اوراق مالی اسلامی دولتی اقدام نخواهد کرد.

منبع: بورس نیوز

عناوین برگزیده