وی افزود: اصلی ترین مشکل در بخش معدن به عنوان یک واقعیت جدی، جذب سرمایه است و معدن زیر بنای اقتصاد کشور به حساب می آید.
رییس خانه معدن اضافه کرد: امروز مواد معدنی نظیر مس، سنگ آهن، سرب و روی، انواع سنگ های تزئینی و …از مزیت ها و جاذبه های لازم برای سرمایه گذاری برخوردارند و در عین حال تقاضای موثر جهانی و بازدهی مطلوب را به همراه دارند.
به گفته وی، جذب سرمایه گذاری در ذخایر معدنی غنی فلزی کشورمان به عنوان یک فاکتور مهم محسوب می شود و از این قابلیت باید حداکثر استفاده را به عمل آورد.آمارهای رسمی منتشر شده پیشین میزان ذخایر معدنی کشورمان را ۵۷ میلیارد تن نشان می دهد که حدود ۳۷ میلیارد تن قطعی و بقیه احتمالی است.
به اعتقاد بهرامن، جذب سرمایه خارجی، تنها راه برون رفت از کلاف پیچیده رکود طولانی مدت در اقتصاد کشور است و در عین حال بخش معدن تجربه چندانی در جذب سرمایه گذاری مستقیم خارجی نداشته و بطور عمده تمرکز بر تامین مالی از محل نظام بانکی داشته است.
رییس خانه معدن یادآور شد: واقعیت اینکه برنامه ای برای جذب سرمایه های خارجی در بخش معدن پیش بینی نشده و این درحالی است که معادن می توانند برجسته ترین مزیت اقتصاد ایران باشند. برآورد شده ارزش ذخایر معدنی کشور افزون بر ۷۷۰ میلیارد دلار است که با توسعه برنامه های اکتشاف معدنی، این رقم قابلیت ارتقا تا سطح یکهزار و ۴۰۰ میلیارد دلار را دارد.
بهرامن خاطرنشان ساخت: منظور از سرمایه گذاری مستقیم خاجی صرفا تامین منابع مالی نیست، بلکه دستیابی به فناوری پیشرفته و ارتباط با بازارهای بزرگ و سازمان دهی نوین و استاندارد برای بخش خصوصی نیز مورد انتظار است.
ایران با داشتن ۶۸ نوع ماده معدنی از بعد بین المللی در جایگاه دهم جهانی جای دارد.