تاریخ: ۱۷ تير ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۲:۱۸
بازدید: ۲۱
کد خبر: ۳۷۹۱۵۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

بازدید میدانی از نبض سازندگی ایران در شرایط جنگی/ قرارگاهی برای بیداری ملی

بازدید میدانی از نبض سازندگی ایران در شرایط جنگی/ قرارگاهی برای بیداری ملی
‌می‌متالز - معاون اول رئیس‌جمهور با تحسین کارنامه درخشان قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص) از استمرار سازندگی حتی در شرایط جنگی و تحریم، آن را الگویی بی‌نظیر خواند.

به گزارش می‌متالز، در روز‌هایی که کشور در آتش جنگ ترکیبی می‌سوزد و چشم‌ها نگران توقف نبض پیشرفت است، قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) با ایستادگی، خوداتکایی و مجاهدت شبانه‌روزی، نه تنها متوقف نشد، بلکه با اجرای پروژه‌های کلان ملی، اعتماد ملی را بازتولید کرد.

سازندگی حتی در جنگ تعطیل نشد؛ این پیام جمهوری اسلامی است/ خاتم‌الانبیاء، تنها نهادی که «نه» نمی‌گوید

دکتر «محمدرضا عارف» معاون اول رئیس‌جمهور، در بازدید از این قرارگاه، ضمن قدردانی از تلاش‌های خستگی‌ناپذیر فرماندهان و مهندسان جوان، تأکید کرد: قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) باید در همه بخش‌های اولویت‌دار کشور حضور پررنگ داشته باشد و فرماندهی واحد و منسجم برای سازندگی ایران ایجاد کند.

سازندگی، تعطیل‌بردار نیست

عارف تصریح کرد: در طول جنگ ۱۲ روزه، حتی یک روز هم سازندگی تعطیل نشد. کارخانه‌ها شبانه‌روزی کار کردند و قرارگاه خاتم در اوج تهدیدات، ساخت را متوقف نکرد.

قرارگاه در وضعیت جنگی، حتی در ایام تعطیل، دست از سازندگی برنداشت/ ورود به فناوری‌های نوین و امنیت دیجیتال

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر ظرفیت جوانان و دانشگاهیان کشور گفت: ضرورت دارد قرارگاه خاتم در حوزه فناوری‌های نوین، فضای سایبری و نرم‌افزار نیز با قدرت ورود کند و یک فضای امن ملی ایجاد کند.

خاتم‌الانبیاء (ص) باید بازوی توسعه پایدار در فضای دیجیتال هم باشد/ هر جا دیگران نیامدند، خاتم آمد

عارف با اشاره به سابقه تاریخی قرارگاه افزود: در پروژه‌هایی که هیچ نهادی زیر بار نمی‌رفت، خاتم با ایمان وارد میدان شد و پروژه‌ها را به نتیجه رساند.

قرارگاه، نماد «ما می‌توانیم» در برابر پروژه‌های زمین‌مانده کشور است/ هیچ مانعی نتوانست روند پیشرفت خاتم را متوقف کند

او همکاری موفق قرارگاه با پیمانکاران خصوصی را یک الگو دانست و گفت: بخش خصوصی فهمیده است که با همراهی قرارگاه بهتر می‌تواند وارد پروژه‌ها شود و خاتم نیز با اشراف بر این ظرفیت، به‌خوبی راهبرد نظام را اجرا کرده است.

مدل همکاری خاتم و بخش خصوصی، فراتر از پیمانکاری و به سبک حاکمیتی است.

جهاد تمدنی با فرماندهان شهید

عارف در پایان با اشاره به شهادت سرداران بزرگ در نبرد اخیر گفت: جایگزینی فرماندهان ظرف ۱۲ ساعت پس از شهادت و آمادگی ملی برای دفاع، نشان‌دهنده معجزه مدیریتی و ایمانی در نظام است.

در کنار سنگر، سنگ‌فرش هم ساخته شد و ملت، هم جهاد نظامی کرد، هم سازندگی.

عناوین برگزیده