
به گزارش میمتالز، در این جلسه معدنداران خواستار جذب کارشناسان متخصص در حوزههای ایمنی و بهداشت (HSEE)، برقکار صنعتی و PLC، کارشناسان فرآوری و مهندس مکانیک شدند. این تخصصها بهعنوان اولویتهای اصلی برای معادن شهرستان مطرح شد.
از دیگر مسائل مطرح شده در جلسه، کاهش سهمیه سوخت معادن با ۳۰ درصد کاهش، مشکلات زیرساختی شامل برق، گاز و آب، نیاز به احداث نانوایی آزادپز جهت تأمین نان مصرفی معادن، چالشهای مالیاتی و راهاندازی دانشکده معدن در شهرستان بود.
مسوول دفتر ارتباطات مردمی نماینده مجلس شورای اسلامی در نهبندان با تاکید بر ضرورت همکاری ادارات در رفع مشکلات معادن گفت: سرمایهگذاران حوزه معادن نباید دغدغه تأمین نیازهای ابتدایی مانند نان و سوخت داشته باشند و باید بتوانند با تمرکز بر تولید، فرآوری مواد معدنی را در شهرستان توسعه دهند.
نخعیزینلی همچنین بر انتقال حسابهای مالی معادن و سپردهگذاری در بانکهای شهرستان تأکید کرد.
مدیر شرکت پخش فرآوردههای نفتی نهبندان نیز از کاهش ۳۰ درصدی سهمیه سوخت صنایع و معادن این شهرستان خبر داد و توضیح داد این تصمیم به دلیل ناترازی انرژی از سطوح بالاتر گرفته شده است و نهبندان نیز از این قاعده مستثنی نیست.
رئیس آموزش فنی و حرفهای نهبندان با اشاره به راهاندازی و تجهیز دپارتمان ملی معدن از سال ۱۴۰۰، بر نیازسنجی آموزشی مجدد جهت تربیت نیروی متخصص تاکید کرد و افزود: با وجود مکاتبات متعدد، پاسخهای کافی از معادن برای نیازسنجی آموزشی دریافت نشده است.
روشندل، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت نهبندان نیز با اشاره به وجود ۱۷۵ معدندارای پروانه بهرهبرداری در شهرستان، گفت: ۹۹ معدن فعال و ۷۶ معدن غیرفعال هستند و تلاش داریم معادن آهن و مس شهرستان را فعال کنیم. هر معدن مس یا آهن که غیرفعال باقی بماند، خلع ید خواهد شد.
در پایان این جلسه مقرر شد اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان نیازسنجی آموزشی جدید را به صورت جدی پیگیری کند و معادن تا ۱۵ روز آینده نیازهای آموزشی خود را اعلام نمایند.
منبع: خبرگزاری تسنیم