
به گزارش میمتالز، در معاملات روز گذشته در بازار گواهی سپرده مبتنی بر طلا یک میلیون و ۱۱۴هزار و ۲۱۷ گواهی شمش طلا معادل ۱۱۱کیلوگرم شمش به ارزش ۱.۱ همت و ۲ هزار و ۳۴۱ گواهی سکه طلا به ارزش ۱۹۴ میلیارد تومان فروش رفت وارزش کل معاملات گواهی سپرده مبتنی بر طلا به ۱.۳ همت رسید.
روز گذشته در مجموع ۴۶۲ میلیون و ۲۹۲ هزار و ۲۴۶ واحد صندوقهای مبتنی بر طلا به ارزش بیش از ۳.۱ همت معامله شد. روز گذشته معاملات صندوق طلای لوتوس با ۲۱ درصد بیشترین نسبت ارزش معاملات آتی به ارزش معاملات دارایی پایه را داشت.
در قراردادهای اختیار معامله مبتنی بر طلا نیز ۱۸۰ هزار و ۳۶۰ قرارداد به ارزش ۱۲میلیارد تومان دادوستد شد. در قراردادهای اختیار معامله صندوق طلای لوتوس با ۲ درصد بیشترین نسبت حجم معاملات قراردادهای اختیار معامله به حجم معاملات دارایی پایه را داشت.
همچنین ۲ هزار و ۳۷۵ قرارداد آتی مبتنی بر طلا به ارزش ۱۰۱ میلیارد تومان مورد معامله قرار گرفت. در قراردادهای آتی شاهد کاهش ۱۸ موقعیت در مجموع موقعیتهای باز قراردادهای مبتنی بر طلا بودیم.
منبع: کالاخبر