تاریخ: ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۹:۱۷
بازدید: ۲۰
کد خبر: ۳۸۱۷۶۱
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

مزایده «کتوسعه» برای معادن بدون نتیجه ماند

مزایده «کتوسعه» برای معادن بدون نتیجه ماند
‌می‌متالز - شرکت توسعه صنایع و معادن کوثر اعلام کرد که مزایده عمومی برای شناسایی پیمانکار معادن دریژان و خداوردی به دلیل عدم حصول نتیجه لازم، به تجدید مزایده منجر شده است.

به گزارش می‌متالز، شرکت توسعه صنایع و معادن کوثر اعلام کرد که مزایده عمومی برای شناسایی پیمانکار معادن دریژان و خداوردی به دلیل عدم حصول نتیجه لازم، به تجدید مزایده منجر شده است. پاکات پیشنهادات در تاریخ ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بازگشایی و بررسی شده بودند.

گزارش افشای اطلاعات بااهمیت گروه ب - (عدم حصول نتیجه از برگزاری مزایده) منتهی به سال مالی ۱۴۰۴/۰۹/۳۰ «کتوسعه» منتشر شد.

این مزایده با هدف شناسایی پیمانکار برای کارگاه‌های دانه‌بندی شرقی ۲، شرقی ۳ و غربی ۷ معادن دریژان در استان لرستان و همچنین کارگاه دانه‌بندی معدن خداوردی در استان کردستان برگزار شده بود. آگهی مرحله اول این مزایده در تاریخ ۱۴۰۴/۰۵/۰۷ منتشر شد و مهلت ارائه اسناد مرحله اول در تاریخ ۱۴۰۴/۰۵/۱۸ به پایان رسید. پاکات پیشنهادات نیز در جلسه مورخ ۱۴۰۴/۰۵/۲۰ بازگشایی و بررسی شدند.

برای کارگاه‌های دانه‌بندی شرقی ۲، شرقی ۳ و غربی ۷ معادن دریژان، تنها یک متقاضی وجود داشت.

برای کارگاه دانه‌بندی معدن خداوردی هیچ متقاضی‌ای ارائه پیشنهاد نداده بود.

با توجه به موارد فوق و با رعایت ماده ۳۴ آیین‌نامه معاملات شرکت، مقرر شد مزایده برای کارگاه‌ها و معادن مذکور تحت شماره “ب۴/۴۰۴۱” تجدید گردد. این تصمیم در تاریخ ۱۴۰۴/۰۵/۲۰ و پس از بررسی نتایج اتخاذ شده است.

مزایده کتوسعه برای معادن بدون نتیجه ماند

منبع: صدای بورس

عناوین برگزیده