تاریخ: ۲۷ شهريور ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۲:۳۱
بازدید: ۳۷۱
کد خبر: ۳۸۴۵۶۰
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
به منظور بررسی برنامه‌های تولید صورت گرفت؛

بازدید معاون اکتشاف و بهره‌برداری ایمپاسکو از معدن جلال‌آباد زرند

بازدید معاون اکتشاف و بهره‌برداری ایمپاسکو از معدن جلال‌آباد زرند
‌می‌متالز - معاون بهره‌برداری و اکتشاف شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران (ایمپاسکو) با حضور در مجتمع سنگ‌ آهن جلال‌آباد، روند استخراج و تولید این معدن را مورد بررسی قرار داد و بر رفع موانع موجود در مسیر تحقق برنامه‌های تولیدی تأکید کرد.

به گزارش می‌متالز، شهرام ادیب معاون بهره‌برداری و اکتشاف ایمپاسکو به همراه قباد شاه‌کرمی مدیر امور نظارت و فتاحی مدیر اکتشافات ایمیدرو از مجتمع سنگ آهن جلال‌آباد زرند از مجتمع‌های تحت نظارت ایمپاسکو بازدید کردند.

در جریان این بازدید، حمیدرضا عسکری مدیر مجتمع سنگ‌ آهن جلال‌آباد گزارشی از آخرین اقدامات انجام‌شده در حوزه استخراج و تولید سنگ‌ آهن ارائه داد.

همچنین در جلسه‌ای با حضور مدیران راهبر و پیمانکاران معدن، برنامه عملیاتی تولید و استخراج در سال جاری بررسی و راهکار‌های رفع موانع و مشکلات موجود در روند تولید مورد بحث قرار گرفت.

منبع: ایمپاسکو

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده