تاریخ: ۲۵ مهر ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۲:۵۲
بازدید: ۲۹۲
کد خبر: ۳۸۷۲۴۱
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

حادثه منجر به مرگ در یکی از کارگاه‌های پیمانکاری معدن پروده طبس

حادثه منجر به مرگ در یکی از کارگاه‌های پیمانکاری معدن پروده طبس
‌می‌متالز - ساعت ۶:۱۰ جمعه، ۲۵ مهر حادثه‌ای در کارگاه استخراج متعلق به پیمانکاری گلشن صنعت فلات از پیمانکاران شرکت زغال‌ سنگ پروده طبس رخ داد که به مرگ یک کارگر منجر شد.

به گزارش می‌متالز، «علی اشرفیان» فرماندار طبس جمعه ۲۵ مهر در این‌ باره گفت: هنگام جابه‌جایی نوار نقاله زنجیری در کارگاه، بخشی از سقف محل کار دچار ریزش و به آسیب‌دیدگی و مرگ یکی از کارگران به نام «علی حسین‌زاده» از اهالی عنابد منجر شد.

به نقل از روابط عمومی فرمانداری طبس در روز ۲۵ مهر، او ادامه داد: پس از وقوع حادثه، تیم‌های امدادی و ایمنی در محل حاضر شدند و عملیات انتقال و امدادرسانی به فرد مصدوم انجام شد.

وی اضافه کرد: علت دقیق حادثه در دست بررسی کارشناسان ایمنی و اداره کار است و نتیجه نهایی پس از تکمیل بررسی‌ها اعلام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده