تاریخ: ۰۴ آبان ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۳:۵۹
بازدید: ۲۹۳
کد خبر: ۳۸۷۹۷۵

توافق‌نامه خط‌ آهن رشت-آستارا ماه آینده امضا می‌شود

توافق‌نامه خط‌ آهن رشت-آستارا ماه آینده امضا می‌شود
‌می‌متالز - وزیر راه و شهرسازی از امضای توافقنامه ساخت خط‌ آهن رشت-آستارا بین ایران و روسیه طی ماه آینده خبر داد و گفت:‌وعده‌های سال گذشته در رابطه با مسکن محقق نشد.

به گزارش می‌متالز، فرزانه صادق‌مالواجرد وزیر راه و شهرسازی با اشاره به دیپلماسی فعال رئیس‌جمهور با کشور‌های همسایه و نقش کلیدی حمل‌ونقل در این تعاملات یادآور شد: طی دو هفته گذشته، سفر‌هایی به کشور‌های آذربایجان و پاکستان داشتیم.

وی با اشاره به امضا قرارداد خط‌ آهن رشت-آستارا تا ماه آینده میان ایران و روسیه افزود: نتایج مذاکرات سفر باکو با محوریت تضمین حمل بار و کالا در حلقه مفقوده کریدور شمال–جنوب، به‌ویژه در مسیر ریلی رشت–آستارا فراتر از تحلیل‌های اولیه بود.

صادق با اشاره به نشست برگزارشده در پاکستان نیز بیان کرد: در این نشست سه محور اصلی مورد بررسی قرار گرفت که مهم‌ترین موضوعات آن انتخاب واسط ایران بین پاکستان و کشور‌های اوراسیا و قفقاز، انتخاب پاکستان به عنوان اتصال چین به ایران و انتقال بار چین از مسیر پاکستان و ایران به اروپا بود.

وی با تأکید بر نقش زیرساخت‌های حمل‌ونقل در توسعه روابط منطقه‌ای گفت: توسعه آزادراه‌ها و زیرساخت‌های ریلی نقش مؤثری در تسهیل ارتباطات ایران با کشور‌های همسایه دارد.

وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: در یک سال گذشته، با وجود مشکلات، محدودیت‌ها و تشدید تحریم‌ها، هیچ خللی در اراده و هم‌افزایی ایجاد نشده و تمامی اتفاقات با وجود این شرایط رقم خورده است.

وی در ادامه با اشاره به چالش‌های حوزه مسکن تصریح کرد: در سال‌های گذشته وعده‌هایی داده شد، اما در زمان اجرای قرعه‌کشی یا زمین آماده نبود، یا زیرساخت‌ها تکمیل نشده بود و یا اینکه اتصال به شبکه بانکی برقرار نشده بود. اما در این مدت تلاش کردیم زمین‌هایی با زیرساخت‌های کامل را آماده‌سازی و به متقاضیان تحویل دهیم.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین