تاریخ: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۷:۲۵
بازدید: ۲۵۸
کد خبر: ۳۹۰۱۱
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

انتشار کتاب "بررسی تجربیات جهانی شرکت‌های استارتاپ در حوزه معدن"

می متالز - پرویز کرمی با اعلام انتشار کتاب بررسی تجربیات جهانی شرکت‌های استارتاپ در حوزه معدن گفت: صنعت معدن نیازمند راه حل‌های خلاقانه و نوآورانه برای تبدیل شدن به صنعتی مولدتر و پایدارتر است.
انتشار کتاب "بررسی تجربیات جهانی شرکت‌های استارتاپ در حوزه معدن"

به گزارش می متالز، پانزدهمین جلد از کتاب بررسی تجربیات جهانی شرکت‌های استارتاپ در حوزه معدن توسط انتشارات دانش بنیان فناور منتشر شد.

پرویز کرمی؛ مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با اعلام این خبر اظهار کرد: همانطور که اقتصادهای نوظهور بخش‌های معدنی خود را توسعه می‌دهند، حمایت از توسعه مهارتهای کاربردی، خدمات و فناوری برای بهره برداری موثر و پایدار از ذخایر معدنی مورد نیاز است؛ توسعه مدل‌های جدید کسب و کار در صنعت معدن که اصولا مبتنی بر فناوری و نوآوری هستند می‌تواند نقش صنعت معدن را در اقتصاد دانش‌بنیان و مبتنی بر نوآوری پررنگ‌تر از قبل کند.

رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری با تاکید بر ضرورت توجه به توسعه پایدار در صنعت معدن گفت: در عصر جدید نگاه به الزامات توسعه پایدار به نوعی در تمامی صنایع مورد توجه قرار گرفته است. در صنعت معدن نیز پاسخگویی و آسیب‌رسانی حداقلی به محیط زیست، تقویت مشارکت اجتماعی با هدف حمایت از پروژه‌های موجود و جدید از اهداف و چالش‌های فعالان صنعت معدن در آینده است

دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به لزوم حضور نوآوری و رفع موانع صنعت معدن خاطرنشان کرد: کاهش قیمت محصولات معدنی همراه با افزایش هزینه‌های اکتشاف و استخراج، نگرانی‌ها در مورد کاهش بهره وری و مواردی از این دست، باعث می‌شود تا صنعت معدن توجه ویژه‌ای بر هزینه‌های عملیاتی کند؛ این صنعت نیازمند راه حل‌های خلاقانه و نوآورانه برای تبدیل شدن به صنعتی مولدتر و پایدارتر است.

رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی گفت: در حال‌حاضر روند توسعه کسب و کارهای استارتاپی به نحوی است که استارتاپ‌ها جانی دوباره به صنایع مختلف بخشیده‌اند و حل مشکلات صنایع مختلف را برعهده گرفتند؛ شرکت های نوپا در صنایع مختلف مشکلات را شناسایی و با ارائه راهکارهای نوآورانه سعی در حل مشکلات دارند. صنایع بالغ مانند معدن از ظهور استارتاپ‌ها و شکل‌گیری مفاهیم آن در صنعت خود، دور نبوده و با گذر زمان شرکت‌های نوپا در حال ایفای نقشی پر رنگ در این صنایع هستند.

مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری تصریح کرد: بنابراین این کتاب و بهره‌گیری از تجربیات استارتاپ‌ها در بخش‌های مختلف معدن همچون فرآوری مواد معدنی، استخراج و خدمات پشتیبانی و عملیاتی در ارتقاء و پیشرفت این صنعت می‌تواند راهکارهایی را پیش روی فعالان این حوزه قرار دهد. در سال های اخیر توجه به اکوسیستم استارتاپی در صنعت معدن رشد قابل توجهی داشته است؛ با توجه به اینکه این صنعت قدمتی 200 ساله دارد رشد شرکت‌های سرمایه گذار ریسک‌پذیر نکته قابل توجه این حوزه صنعتی است که این شرکت‌ها بیشترین سهم سرمایه‌گذاری در اکوسیستم استارتاپی را داشته‌اند.

تا کنون 15 جلد از سلسله گزارش‌های بررسی تجربیات جهانی شرکت‌های استارتاپی در حوزه‌های مختلف کسب و کار توسط ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منتشر شده است که این اقدام با توجه به فرهنگسازی و توسعه زیست بوم شرکت‌های نوپا، دانش بنیان و استارتاپی به عنوان یکی از ماموریت‌های اصلی معاونت علمی و فناوری صورت گرفته است؛ این مجموعه که توسط انتشارات دانش بنیان فناور منتشر شده در تلاش است با شناخت چالش‌های پیش روی فعالان حوزه‌های مختلف در جهان گامی برای شکل‌گیری و رشد پویا تر آنها در کشور بردارد، علاقه‌مندان به ابتیاع این انتشارات می‌توانند برای دریافت فایل pdf اینجا کلیک کنند، همچنین علاقمندان برای دریافت سایر جلدهای کتاب می توانند به سایت معاونت علمی و فناوری بخش مجموعه کتاب‌های استارتاپی مراجعه کنند.

عناوین برگزیده
دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه:

دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت