تاریخ: ۲۷ آبان ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۲:۳۱
بازدید: ۲۵۲
کد خبر: ۳۹۰۱۸۵
سرویس خبر : انرژی

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۴/۰۸/۲۷ | برنت ۶۳ دلار و ۹۱ سنت شد

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۴/۰۸/۲۷ | برنت ۶۳ دلار و ۹۱ سنت شد
‌می‌متالز - قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲۹ سنت معادل ۰.۴۵ درصد کاهش به ۶۳ دلار و ۹۱ سنت رسید.

به گزارش می‌متالز، قیمت نفت در معاملات روز سه‌شنبه با آرام شدن نگرانی‌ها درمورد عرضه به‌دنبال ازسرگیری بارگیری نفت در قطب صادرات روسیه کاهش یافت. صادرات از بندر نووروسیسک روسیه به‌خاطر حمله‌های پهپادی اوکراین متوقف شده بود. تاجران درحال بررسی تأثیر تحریم‌های غربی بر جریان نفت روسیه هستند.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲۹ سنت معادل ۰.۴۵ درصد کاهش به ۶۳ دلار و ۹۱ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۲۶ سنت معادل ۰.۴۳ درصد کاهش ۵۹ دلار و ۶۵ سنت معامله می‌شود.

طبق گفته دو منبع صنعتی، بارگیری نفت در بندر نووروسیسک روسیه در روز یکشنبه پس‌از ۲ روز توقف به‌دنبال حمله موشکی و پهپادی اوکراین، زودتر از حد انتظار از سر گرفته شده‌است.

صادرات از این بندر و همچنین پایانه کنسرسیوم خط لوله کاسپین که در نزدیکی آن قرار دارد، به حدود ۲.۲ میلیون بشکه در روز می‌رسد که ۲ درصد از عرضه جهانی نفت را تشکیل می‌دهد. توقف صادرات از این مراکز قیمت نفت را بیش‌از ۲ درصد در روز جمعه افزایش داده بود.

تاجران درحال‌حاضر بر تأثیر بلندمدت تحریم‌های غرب علیه جریان‌های نفت روسیه تمرکز کرده‌اند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد تحریم‌هایی که در ماه اکتبر بر شرکت‌های روس‌نفت و لوک‌اویل روسیه اعمال شده، همین حالا هم درآمد نفتی مسکو را پایین آورده و انتظار می‌رود صادرات این کشور را به مرور زمان محدود کند.

یکی از مقامات ارشد کاخ سفید گفت ترامپ در صورتی حاضر است قانون تحریم‌های روسیه را امضاء کند که اختیار نهایی در خصوص نحوه اجرای آن را داشته باشد. ترامپ در روز یکشنبه اعلام کرد جمهوری‌خواهان در حال تدوین لایحه‌ای برای تحریم کشور‌هایی هستند که با روسیه تجارت می‌کنند و احتمالا ایران هم مشمول این تحریم‌ها می‌شود.

بانک سرمایه‌گذاری گلدمن ساکس در روز دوشنبه پیش‌بینی کرد قیمت نفت در ۲۰۲۶ به‌خاطر مازاد عرضه کاهش یابد، اما اگر تولید نفت روسیه به‌سرعت پایین بیاید، قیمت نفت برنت در ۲ سال آینده بالاتر از ۷۰ دلار در هر بشکه خواهد بود.

انتهای پیام/۲۴

عناوین برگزیده
تعریف تاب‌آوری در دنیا این است که حداکثر بهره‌وری را در تمام متغیر‌ها و عوامل تولید داشته باشیم/ در دنیا سرمایه‌گذاری‌ها به سمت صنعتی می‌رود که مساله پسماند و هدررفت کم‌تری داشته باشد/ در آینده روند اضافه ظرفیت صنعت فولاد ایران را تهدید می‌کند
«هومن فرزامی» آینده‌پژوه و مدیر نوآوری و توسعه پایدار شرکت نوآفرینان اکسیر:
«ایران کاتالیست» مرجع صنعت کاتالیست ایران است/ «ایران کاتالیست» به عنوان اولین شرکت غیرتولیدی کاتالیست به صورت تخصصی بر روی پایش عملکرد ریفورمر‌های صنعت فولاد برای تولید آهن اسفنجی کار می‌کند و در سمپوزیوم فولاد ۱۴۰۴ توانست طرح صنعتی و نوآورانه را ارائه کند
«احسان ابراهیمی» مدیرعامل شرکت ایران کاتالیست و برگزیده طرح صنعتی و نوآورانه سمپوزیوم فولاد ۱۴۰۴ در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» بیان کرد:
زغال حرارتی با سایر منابع انرژی قابل رقابت است/ تا سال ۲۰۵۵ مصرف زغال سنگ در دنیا به طور افزایشی بالا خواهد رفت/ ما باید به دنبال استخراج زغال سنگ در سایز‌های بزرگ برویم/ ایمنی نیاز به تجهیزات و تکنولوژی نوین دارد
«سعید صمدی» دبیر انجمن زغال سنگ ایران در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد: