تاریخ: ۱۶ آذر ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۷:۱۰
بازدید: ۳۱۶
کد خبر: ۳۹۱۷۲۷
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو خبر داد:

همکاری چادرملو با مراکز تحقیقات و نوآوری بین‌المللی

همکاری چادرملو با مراکز تحقیقات و نوآوری بین‌المللی
‌می‌متالز - مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با اشاره به ضرورت تولید فولاد‌های پیشرفته با ارزش افزوده بالا در کشور، اظهارداشت: در حال حاضر به‌ سمت ایجاد مراکز تحقیق‌ و توسعه بین‌المللی رفته‌ایم و تلاش داریم سطح خود را تغییر داده و در مدار بالاتری، به طراحی تولیدات جدید اقدام کنیم.

به گزارش می‌متالز، فرید دهقانی در جمع مدیران و کارشناسان صنعت فولاد، گفت: باید در مسیر تکنولوژی حرکت کنیم و به سمت تولید فولاد‌های خاص و محصولات های‌تک برویم تا آینده روشنی پیش‌روی بخش فولاد کشور شکل گیرد.

وی یادآور شد: چرایی عدم تغییر پارادایم و تغییر نگاه توسط سرمایه‌گذاران، سیاست‌گذاران، تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان و علی‌الخصوص سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، چرایی بسیار مهمی است که باید به شکل ریشه‌ای بررسی شود تا تغییر پارادایمی در این بخش صورت پذیرد.

مدیرعامل چادرملو با ارائه تصویری از وضعیت ناترازی انرژی گفت: ناترازی‌ها در کنار افزایش هزینه‌های تولید، ما را به این باور رسانده که حتماً باید ابتدا نسبت به ایجاد زیرساخت‌های تولید فولاد سبز و پس از آن تولید محصولات های‌تک فولادی اقدام کنیم و به این منظور، در حال ایجاد زیرساخت‌های نرم، فرهنگ‌سازمانی و باور درونی در شرکت بین کارکنان و مهندسان هستیم.

دهقانی در پایان اظهار داشت: تقاضا دارم در انجمن فولاد کمیته‌ای برای تغییر پارادایم و کمک به سیاست‌گذاران به جهت ایجاد باور عمومی ایجاد شود که اگر می‌خواهیم پابه‌پای دنیا حرکت کنیم، طرحی نو نیاز است و دوستان کمک کنند مسیر روشنی برای سیاست‌گذاران ایجاد شود و نقشه راهی در اختیار آنان قرار گیرد.

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده