تاریخ: ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۱:۴۳
بازدید: ۳۲۳
کد خبر: ۳۹۶۷۹
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

پرداخت بیش از 13 هزار میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید در فارس از ابتدای سال 97 تاکنون

می متالز - سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس گفت: از ابتدای سال 1397 تاکنون 13 هزار و 234 میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید در فارس پرداخت شده است و 279 واحد تولیدی هم در استان جهت دریافت تسهیلات رونق تولید به ارزش بیش از 10 هزار میلیارد ریال به بانک‌های عامل معرفی شده اند.
پرداخت بیش از 13 هزار میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید در فارس از ابتدای سال 97 تاکنون

به گزارش می متالز، فریبرز رضا‌زاده با بیان این مطلب، افزود: از این تعداد واحد معرفی شده، 247 واحد مربوط به بخش صنعت و معدن 29 واحد نیز مربوط به بخش کشاورزی و 3 واحد نیز مربوط به بخش میراث فرهنگی و گردشگری می باشند.

وی با بیان اینکه تسهیلات نوسازی و بهسازی رونق تولید برای گرداندن چرخ‌های صنعت به تمامی واحد‌های تولیدی که نیاز به تسهیلات رونق تولید دارند پرداخت می شود، تصریح کرد: متقاضیان می توانند به سامانه بهین یاب مراجعه کنند و اولویت اصلی پرداخت این تسهیلات با متقاضیانی است که عمدتاً مشکل نقدینگی در حوزه تولید دارند.

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس با اعلام اینکه در جهت رفع موانع تولید دو هزار و 279 مصوبه در 271 جلسه قبلی کارگروه به تصویب کمیته فنی اعضای کارگروه رسیده است، گفت: از این تعداد مصوبه 60 درصد اجرایی و مابقی در دست اجرا است.

رضا‌زاده با اشاره به تحلیل فراوانی مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال های گذشته اظهار داشت: از مجموع دو هزار 279 مصوبه این کارگروه، امور بانکی و تسهیلات با 60 درصد بیشترین مصوبات را به خود اختصاص داده است و امور زیربنایی 4 درصد،امور مالیاتی 25 درصد،تامین اجتماعی 10 درصد و یک درصد نیز مربوط به سایر امور می باشد.

وی افزود: با تلاش ها و همکاری مسولین عالی رتبه استان و سایر دستگاههای اجرایی ذیربط در پرداخت تسهیلات و برگزاری کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید این استان در بین دیگر استانهای کشور موفق به کسب رتبه چهارم در میزان پرداخت تسهیلات بانکی در سال 97 شده است.

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس همچنین به پرداخت تسهیلات دریافت بند الف تبصره 18 قانون بودجه اشاره و تصریح کرد: بر اساس تفاهم نامه همکاری سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت صمت برای افزایش تولید و اشتغال در بنگاههای اقتصادی و تکمیل طرحهای نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بالاتر از 60 درصد تسهیلات ویژه ای جهت بازسازی ،نوسازی و سرمایه در گردش تخصیص یافته است. البته این تسهیلات مزایای وام های رونق تولید در خصوص عدم لحاظ چک برگشتی و بدهی معوق را ندارد.

عناوین برگزیده