تاریخ: ۰۵ مرداد ۱۴۰۵ ، ساعت ۱۸:۲۶
بازدید: ۵۸
کد خبر: ۴۰۰۵۱۶
مدیرعامل اسبق ایریسا مطرح کرد:

ایریسا؛ زاده رسالت صنعتی فولاد مبارکه

ایریسا؛ زاده رسالت صنعتی فولاد مبارکه
‌می‌متالز - محمدعلی شهریاری، مدیرعامل اسبق ایریسا عنوان کرد؛ فولاد مبارکه از ابتدا رسالتی برای خود تعریف کرده بود که به ایجاد ساختار‌های مورد نیاز توسعه صنعتی کشور کمک کند و در کنار تولید فولاد، به صنعتی‌سازی کشور نیز یاری برساند. یکی از ساختار‌هایی که در همین راستا شکل گرفت، شرکت ایریسا بود که در ابتدا از دل یکی از واحد‌های تکنولوژیک فولاد مبارکه متولد شد.

به گزارش می‌متالز، محمدعلی شهریاری، مدیرعامل اسبق ایریسا با اشاره به سابقه نزدیک به ۳۰ سال فعالیت خود در فولاد مبارکه و بیش از ۲۰ سال حضور در هیات‌ مدیره شرکت ایریسا اظهار کرد: فولاد مبارکه از ابتدای شکل‌گیری، خود را صرفا یک تولیدکننده فولاد نمی‌دانست. شعاری که در آغاز ساخت این مجموعه مطرح شد این بود که «ما ساخته شدیم که مملکت ساخته شود».

او افزود: بر همین اساس، فولاد مبارکه رسالتی برای خود تعریف کرده بود که به ایجاد ساختار‌های مورد نیاز توسعه صنعتی کشور کمک کند و در کنار تولید فولاد، به صنعتی‌سازی کشور نیز یاری برساند. یکی از ساختار‌هایی که در همین راستا شکل گرفت، شرکت ایریسا بود که در ابتدا از دل یکی از واحد‌های تکنولوژیک فولاد مبارکه متولد شد.

توسعه فناوری بومی

شهریاری با بیان اینکه شکل‌گیری و رشد ایریسا بیش از هر چیز نتیجه خواست و حمایت فولاد مبارکه بود، تصریح کرد: فولاد مبارکه به دنبال ایجاد شرکتی بود که بتواند دانش ایجادشده در این مجموعه را به سطح کشور منتقل کند و هم‌زمان با مواجهه با چالش‌های پیچیده‌تر، به یک شرکت نمونه در سطح جهانی تبدیل شود.

وی ادامه داد: در دوره‌ای که به عنوان معاون مدیرعامل فولاد مبارکه در حوزه فناوری فعالیت می‌کردم و هم‌زمان سال‌ها ریاست هیات‌ مدیره ایریسا را بر عهده داشتم، نقش خود در فولاد مبارکه را برای هدایت مسیر ایریسا بسیار مهم می‌دانستم؛ زیرا از جایگاه یک متقاضی و نماینده نیاز‌های فولاد مبارکه، تلاش می‌کردم مسیر توسعه این شرکت در جهت اهداف اولیه آن حرکت کند.

مدیرعامل اسبق ایریسا خاطرنشان کرد: خوشبختانه فولاد مبارکه و ایریسا هر دو نقش خود را به‌ خوبی ایفا کردند و امروز می‌توان مسیر رشد این شرکت را به‌روشنی مشاهده کرد.

ایجاد محصولات بومی

شهریاری یکی از مهم‌ترین تصمیم‌های اثرگذار بر مسیر توسعه ایریسا را شکل‌گیری «IS-Suite» دانست و گفت: این محصول در واقع نتیجه خواست فولاد مبارکه برای ایجاد یک سیستم بومی بود؛ سیستمی که بتواند با فناوری روز حرکت کند و در عین حال در برابر تحریم‌ها آسیب‌پذیر نباشد.

او اضافه کرد: اگر قرار بود فولاد مبارکه با همان سیستم‌های خارجی و زیرساخت‌های وابسته به شرکت‌های بین‌المللی مسیر توسعه خود را ادامه دهد، با محدودیت‌های جدی در حوزه تحریم و ارتقا مواجه می‌شد. به همین دلیل، متخصصان فولاد مبارکه و ایریسا برای ایجاد محصولی بومی و قابل توسعه تمرکز کردند و خوشبختانه توانستند محصولی ایجاد کنند که امکان ارتقا و توسعه آن در داخل کشور وجود داشته باشد.

مدیرعامل اسبق ایریسا با تأکید بر ضرورت ادامه این مسیر گفت: امروز باید محصول جدیدی را در دستور کار قرار دهیم که بتواند عقب‌ماندگی‌های احتمالی نسبت به دانش روز را جبران کند و در عین حال همچنان در برابر تحریم‌ها مقاوم باشد.

حرکت از یکپارچگی به سمت هوشمندی

مدیرعامل اسبق ایریسا درباره نقش این مجموعه در ایجاد انضباط سازمانی و افزایش بهره‌وری نیز گفت: از ابتدا تلاش شد ایریسا بتواند یک راهکار جامع به مشتریان ارائه دهد. به همین دلیل، ساختار این شرکت هم‌زمان حوزه سیستم‌های اطلاعات مدیریت و ERP، اتوماسیون صنعتی و راهکار‌های یکپارچه را دنبال کرده است.

شهریاری افزود: هدف این بود که وقتی مسئله‌ای از سوی مشتری مطرح می‌شود، ایریسا بتواند راه‌حل جامعی برای آن ارائه کند. این رویکرد، نقطه آغاز یکپارچگی میان سیستم‌های اتوماسیون صنعتی، سیستم‌های اطلاعاتی و زیرساخت‌های مختلف سازمان است.

وی ادامه داد: در ابتدا تأکید بر این بود که هر فعالیتی باید سیستم داشته باشد؛ سپس مکانیزه‌سازی و یکپارچگی سیستم‌ها در دستور کار قرار گرفت و امروز باید سیستم‌های یکپارچه و مکانیزه، هوشمندانه و همگام با دانش روز فعالیت کنند.

ایریسا می‌تواند در کنار برند‌های جهانی قرار گیرد

مدیرعامل اسبق ایریسا درباره مهم‌ترین مأموریت این شرکت در دهه پنجم فعالیت خود گفت: ایریسا باید خودباوری خود را تقویت کند. این شرکت امروز سابقه، تجربه و محصولاتی دارد که به‌راحتی می‌تواند در کنار برند‌های مطرح جهانی قرار گیرد.

شهریاری تأکید کرد: ایریسا چیزی از برند‌های جهانی کم ندارد و باید این باور در مجموعه تقویت شود که می‌تواند در سطح منطقه و جهان به عنوان یک شرکت مطرح فعالیت کند.

وی با اشاره به استراتژی جدید فولاد مبارکه و شرکت‌های زیرمجموعه گروه افزود: مدیریت فولاد مبارکه، توسعه نقش این مجموعه به عنوان یک توسعه‌گر ملی را دنبال می‌کند و در حوزه فناوری اطلاعات، این مأموریت بر عهده ایریسا است. اطمینان دارم ایریسا از عهده این مسوولیت به‌ خوبی برخواهد آمد.

منبع: پایگاه خبری - تحلیلی ایراسین

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده