تاریخ: ۱۳ شهريور ۱۴۰۵ ، ساعت ۱۴:۲۴
بازدید: ۲۸
کد خبر: ۴۰۲۹۱۷
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

۱.۳ میلیون کد معاملاتی در عرضه اولیه فرابورس شرکت کردند

۱.۳ میلیون کد معاملاتی در عرضه اولیه فرابورس شرکت کردند
‌می‌متالز - یازدهمین عرضه اولیه امسال فرابورس با ورود سهام یک قطعه‌ساز به بازار نوآفرین فرابورس رقم خورد.

به گزارش می‌متالز، تابلو رشد بازار نوآفرین فرابورس در آخرین روز معاملاتی هفته گذشته (چهارشنبه) میزبان عرضه اولیه سهام شرکت فنرسازی زر گلپایگان به روش ترکیبی در نماد «خگلپا» بود.

این شرکت که در صنعت خودرو و ساخت قطعات فعال است، ۱۲ درصد از سهام خود معادل ۲۱۶ میلیون سهم را به روش ترکیبی در بازار نوآفرین فرابورس برای نخستین بار عرضه کرد.

در جریان این عرضه اولیه، تعداد ۷۲ میلیون سهم معادل ۴ درصد از کل سهام «خگلپا» در مرحله اول به سرمایه‌گذاران واجد شرایط به روش حراج عرضه شد.

پس از رقابت ۸۸ صندوق سرمایه‌گذاری سهامی، مختلط و درآمد ثابت برای خرید سهام «خگلپا» در مرحله اول، این سهم در نرخ ۳۷۱۵ ریال کشف قیمت شد و در این مرحله ۸۳ صندوق سرمایه‌گذاری توانستند سهام این شرکت را خریداری کنند.

در مرحله دوم که عرضه به سایر سرمایه‌گذاران به روش قیمت ثابت بود، ۱۴۴ میلیون سهم معادل ۸ درصد سهام این قطعه‌ساز با قیمت ثابت کشف‌شده در مرحله اول، روی میز فروش تابلو رشد بازار نوآفرین فرابورس رفت.

در پایان یک میلیون و ۳۳۱ هزار و ۴۱۷ کد معاملاتی حقیقی و یک هزار و ۳۲۷ کد معاملاتی حقوقی توانستند در روز عرضه اولیه، سهامدار شرکت فنرسازی زر گلپایگان شوند و بدین ترتیب جمعا بیش از یک میلیون و ۳۳۲ هزار و ۷۰۰ کد معاملاتی در این عرضه اولیه مشارکت کرده‌اند.

شایان ذکر است مشاور عرضه خگلپا، شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن و متعهد خرید نیز شرکت تامین سرمایه لوتوس پارسیان است. همچنین صندوق سرمایه‌گذاری اختصاصی بازارگردانی امید لوتوس پارسیان بازارگردانی سهام خگلپا را بر عهده دارد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده