به گزارش می متالز، سعید رسولی عصر چهارشنبه در مراسم اختتامیه هفتمین نمایشگاه بینالمللی حمل و نقل ریلی افزود: خدا را بسیار شاکریم در هفتمین نمایشگاه بینالمللی حمل و نقل ریلی، همه شرکتها و صاحبان حرف با عشق و علاقه شرکت کردند و پس از چهار روز فعالیت، این نمایشگاه در بهترین شرایط عصر چهارشنبه به کار خود پایان داد.
معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: این نمایشگاه که با حضور بیش از 152 شرکت داخلی و خارجی چشمانداز بسیار متفاوتی نسبت به گذشته داشت، با استقبال بسیار خوبی در این دوره مواجه شد و امروز با موفقیت به کار خود پایان داد.
رسولی یادآورشد: عرضه آخرین دستاوردهای صنعت حمل و نقل ریلی در این نمایشگاه نشان داد که در سال ۹۸ دستاوردهای بسیار خوبی در این بخش خواهیم داشت و شاهد برگزاری با شکوه هشتمین نمایشگاه بینالمللی حمل و نقل ریلی در سال آینده خواهیم بود.
مدیرعامل شرکت راهآهن اظهار داشت: مقام معظم رهبری امسال را سال رونق تولید نامگذاری کردند و ما احساس وظیفه کردیم برای تحقق این شعار در سال جاری این نمایشگاه را به صورت کاربردی برگزار کنیم و حتی با انتقال دبیرخانه راهآهن بخشی از وظایف محوله شرکت راهآهن را در این نمایشگاه انجام دادیم.
معاون وزیر راه وشهرسازی اظهارداشت: در چهار روز هفتمین نمایشگاه بینالمللی حمل و نقل ریلی، اعضای هیات مدیره و معاونین راه آهن بیش از ۵۰ جلسه کاری برگزار کردند و مدیران راه آهن با مراجعه به غرفه شرکتهای داخلی مستقیما در جریان امور این شرکتها قرار گرفتند.
به گفته رسولی، شرکتهای ایرانی در مذاکرات خود با مدیران شرکت های راه آهن از این شرایط بسیار ابراز رضایت داشتند که مدیران راهآهن با حضور در این نمایشگاه به مسائل و مشکلات آنها رسیدگی کرده و حتی دهها قرارداد و تفاهمنامه نیز در این نمایشگاه به امضای شرکتهای داخلی رسید.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به امضای تفاهم نامه با یک شرکت ایرانی برای ساخت ۵۳ کیلومتر خطآهن برای اتصال ۸ مرکز بار به خطوط ریلی کشور اظهار داشت: این تفاهمنامه یکی از مهمترین دستاوردهای این نمایشگاه بود که بتوانیم در راستای اتصال مراکز بار به خطوط ریلی کشور گامهای اساسی برداریم.
مدیرعامل راهآهن در ادامه بر اتصال شبکه راهآهن به مترو شهری تاکید کرد و گفت: یکی از اولویتهای ما در شرکت راهآهن پیوستگی خطوط ریلی بین خط آهن و مترو است تا مردم از مبدأ تا مقصد بتوانند به راحتی تردد کنند.
رسول بیان کرد: در این راستا تشکیل شرکت قطارهای حومه ای به منظور تسهیل تردد مردم از شهرهای اقماری به کلانشهر از اولویتهای دیگر شرکت راهآهن در این دوره است که میتواند در کاهش آلودگی محیطزیست، کاهش مصرف سوخت و سوانح رانندگی بسیار تاثیر گذار باشد.
رسولی بر ارتقای کیفیت خدمات مسافری در سفرهای حومهای و بین شهری با قطارهای مسافری تاکید کرد و گفت: این یکی از مهمترین هدفگذاریهای شرکت راهآهن در حوزه مسافری است تا شاهد افزایش سهم حمل و نقل ریلی در جابهجایی مسافر در کشور باشیم.
معاون وزیر راه وشهرسازی اظهارداشت: حضور دو روزه وزیر راه و شهرسازی در هفتمین نمایشگاه بینالمللی حمل و نقل ریلی و بازدید وزیر صنعت معدن و تجارت و رئیس دیوان محاسبات کشور از این نمایشگاه اهمیت آن را بیش از پیش به ما نشان داد و انتظار داریم با همکاری تمام شرکتهای فعال در این عرصه شاهد همافزایی صنعت حمل و نقل ریلی کشور در سالهای آینده باشیم.
مدیرعامل شرکت راهآهن در پایان از تمام دستاندرکاران برگزاری هفتمین نمایشگاه بینالمللی حمل و نقل ریلی تقدیر و تشکر کرد و گفت: در این شرایط خطیر و حساس بدون شک همکاری تمام دستاندرکاران حمل و نقل ریلی ما را در رسیدن به اهداف نظام بیش از پیش موفق خواهد کرد و این جای تقدیر و تشکر دارد.
هفتمین نمایشگاه بینالمللی حمل ونقل ریلی کشور، 19 تا 22 خرداد ماه سال جاری در محل دایمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار شد و عصر روز چهارشنبه به کار خود پایان داد.