به گزارش می متالز، رامین ربیعی اظهار داشت: تمام تلاش ما بر این است که امسال با توجه ویژه به فعالسازی واحدهای تولیدی راکد به عنوان ظرفیت بالقوه تولید و اشتغال، شاهد بازگشت این واحدها به چرخه تولید استان باشیم.
وی با اشاره به برنامه های سازمان در راستای رونق تولید در سال 98 تصریح کرد: حفظ وضعیت موجود در بخش های تولید و تجارت استان، تامین نقدینگی واحد های صنعتی و ارتقاء فناوری آن ها در قالب طرح های بازسازی و نوسازی در دستور کار قرار دارد.
ربیعی خاطر نشان کرد: پشتیبانی و حمایت از تولیدات داخلی، طرح های با تکنولوژی بالا و دانش بنیان، پیگیری مجدانه مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، راه اندازی طرح های بالای 60 % پیشرفت فیزیکی و همچنین احیای واحد ها و طرح های راکد، از مهمترین برنامه ها و اقدامات سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز در سالجاری خواهد بود.
وی با اشاره به برنامه توسعه ای سازمان در حوزه صادرات، گفت: یکی از مهمترین برنامه های استان راه اندازی پایانه صادراتی است که در حال پیگیری می باشد و همینطور شناسایی و حمایت ویژه از واحدهای صنعتی صادرات محور در دستور کار جدی سازمان قرار داد.
سرپرست سازمان صمت البرز در مورد شرایط معادن و صنایع معدنی استان اظهار داشت: در بخش معادن، استان البرز یکی از با کیفیت ترین تولیدات مربوط به شن و ماسه کشور را داراست و این معادن نقش مهمی در توسعه عمرانی استان و استان های همجوار خود دارند.
ربیعی از البرز به عنوان قطب تولید ماکارونی و صادرات ماکارونی در کشور یاد کرد و ادامه داد: تنها تولید کننده توربین های نیروگاهی در کشور، بزرگترین تولید کننده کشنده های تریلر در خاورمیانه، دومین تولید کننده داروی فاکتور 7 در دنیا (فاکتور انعقادی خون به منظور درمان بیماران هموفیلی)، تنها تولید کننده پله برقی در کشور، تولیدکننده کیفی ترین آرد منطقه غرب کشور، قطب تولید فروکتوز(قند مایع) در کشور و قطب تولید قطعات خودرو در کشور این استان می باشد.
وی افزود: استان البرز، قطب تولید انواع محصولات دارویی، بزرگترین تولید کننده فیلتر دیالیز، اولین تولید کننده ماده اولیه پنی سیلین، بزرگترین قطب تولید داروهایMS ، رتبه نخست در تولید سموم گیاهی، رتبه اول کشور در تولید مانیتور های تخت، اولین صادر کننده محصولات دارویی بیوتکنولوژی در سطح کشور است.
ربیعی اعلام کرد: رتبه اول کشور در پرداخت تسهیلات رونق تولید به تعداد 229 واحد صنعتی و مبلغ 16362 میلیارد ریال و رتبه دوم کشور در پرداخت تسهیلات بازسازی و نوسازی به تعداد 11واحد صنعتی و مبلغ275میلیارد ریال از آن استان البرز می باشد.
وی اضافه کرد: در سال 97 این استان موفق به ایجاد و ثبت اشتغال بیش از 21000 نفر در سامانه رصد اشتغال شود.
سرپرست سازمان صمت البرز یادآور شد: رتبه سوم کشور در جذب سرمایه گذاری خارجی داخل شهرک های صنعتی و همچنین رتبه اول کشور در سرمایه گذاری محقق شده در حوزه صنایع غذایی کشور به استان البرز تعلق دارد.