تاریخ: ۳۰ تير ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۳:۳۱
بازدید: ۲۰۴
کد خبر: ۴۶۰۲۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

صورت‌های مالی سال ۹۷ بانک صادرات تصویب شد

می متالز - مجمع عمومی عادی سالانه بانک صادرات ایران برای بررسی دوره مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ برگزار شد و صورت های مالی این بانک به تصویب رسید.
صورت‌های مالی سال ۹۷ بانک صادرات تصویب شد

به گزارش می متالز، مجمع عمومی عادی سالانه بانک صادرات ایران صبح امروز (شنبه) برگزار شد و صورت‌های مالی سال منتهی به پایان ۲۹ اسفندماه سال ١٣٩٧ شرکت بانک صادرات ایران (سهامی عام)، پس از استماع گزارش هیات‌مدیره، حسابرس و بازرس قانونی، مورد تایید حاضران در مجمع قرار گرفت و سازمان حسابرسی به مدت یک سال به عنوان بازرس و حسابرس قانونی بانک و روزنامه کثیرالانتشار «اطلاعات» برای درج آگهی‌های مربوط به مجامع عمومی برگزیده شد.

همچنین با تصویب دارندگان اکثریت سهام این بانک، امیر یوسفیان و حمید تاجیک به عنوان اعضای جدید هیات‌ مدیره و مصطفی رحیمی شهواری به عنوان عضو علی البدل هیات‌مدیره انتخاب شدند.

حجت‌الله صیدی مدیرعامل بانک صادرات در مجمع عمومی عادی سالیانه سال مالی منتهی به پایان اسفند ٩٧، ارزش بازار سهام این بانک در بازار سرمایه را ٧ هزار و ٨٠٠ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: تلاش شده تا نقدشوندگی سهام بانک از زمان بازگشایی سهم در اسفند ماه ٩٦ تاکنون حفظ شود و در ادامه برنامه‌های سه‌گانه طرح‌ریزی شده برای توسعه و رونق بانک، ٩ برنامه راهبردی با قدرت در سال ٩٨ در دستور کار قرار خواهد گرفت.

صیدی افزود: افزایش سهم از بازار، بهینه‌سازی مصرف، به کارگیری تمامی ظرفیت‌های طرح «طراوت» و معرفی محصولات نوین، ساماندهی و تعیین تکلیف مطالبات معوق، تداوم روند فروش اموال مازاد و دارایی‌های کم‌بازده، توسعه فعالیت‌های ارزی و ارتقای عملیات بانکداری بین‌المللی، افزایش بهره‌وری در شعب و سرمایه‌های انسانی، ارتقای نظام راهبردی شرکتی و اثربخشی کمیته‌های آن و ورود به منطقه سودآوری در سال ٩٨ را ٩ اولویت کاری بانک برای دسترسی به اهداف آتی بانک عنوان کرد.

مدیرعامل بانک صادرات ایران در این مجمع که با حضور نمایندگان دولت و سازمان بورس اوراق بهادار تهران، حسابرس و بازرس قانونی، اعضای هیات‌مدیره، مدیران بانک و حضور بیش از ٨٣ درصد دارندگان سهام در محل تالار حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی برپا شده بود، با بیان تاریخچه و افتخارات بانک، اظهار داشت: افزایش سرمایه بانک به میزان بیش از ١٧٥ هزار میلیارد ریال در راستای خروج از شمولیت ماده ١٤١ قانون تجارت و تامین نظر سهامداران عمده و بانک مرکزی انجام شد تا در نتیجه عملیات بانکداری و افزایش سودآوری کفایت سرمایه را بهبود ببخشیم.

صیدی افزایش منابع سپرده‌ای بانک تا ١٧٠ هزار میلیارد تومان را در راستای سودآوری، مهمترین قدم بانک در سال ٩٧ عنوان کرد و افزود: تلاش شد تا در این سال منابع ارزان‌قیمت بانک در حدود ٥٠ درصد افزایش یابد تا با کاهش قیمت تمام‌شده پول، مسیر برای افزایش سهم از بازار بانک تسهیل شود.

صیدی همچنین با تاکید بر اینکه در سال ٩٧ هیچ گونه اضافه ‌برداشتی از بانک مرکزی صورت ‌نگرفته است، گفت: در این سال  در حدود ١٦٠هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده که سهم بانک از بازار تسهیلات نظام بانکی را حدود ٨ درصد بالا برده است.

مدیرعامل بانک صادرات ایران در بخش دیگری از سخنان خود دارایی‌های بانک را ٢٥٠ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: این میزان در سال ٩٧ بیش از ٣٢ درصد رشد داشته است. به گفته وی، ذخیره مطالبات مشکوک‌الوصول بانک در این سال ١١.٥درصد بود که دو برابر نسبت معمول سایر بانک‌ها بوده و شرایط را برای فعالیت‌های آتی بانک در آینده تسهیل خواهد کرد.

حجت‌الله صیدی با اشاره به افزایش ١٨ درصدی درآمدهای بانک در سال ٩٧ این رقم را ٢٣ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: فروش اموال مازاد بانک در این سال با رشد ١٠٠ درصدی روبرو بوده که رقم آن به ١٧٢ میلیارد تومان رسید.

مدیرعامل بانک صادرات نسبت پرداخت سود پرداختی به سپرده‌ها در سال ٩٧ را ٩ درصد اعلام کرد و گفت: زیان خالص بانک در سال مالی منتهی به پایان اسفند ٩٧ با نزدیک به ٣٣ درصد کاهش تا ٢٤ هزار میلیارد ریال افت کرده است.

وی ادامه داد: با تلاش‌های صورت‌گرفته، در سال ٩٧ بیشترین میزان تهاتر مطالبات بانک از دولت در حدود ٩٧ هزار میلیارد ریال به بانک صادرات ایران تعلق گرفت و در سال ٩٨ نیز شاهد تهاتر بخشی از مطالبات بانک از دولت خواهیم بود.

صیدی در بخش دیگری از سخنان خود به‌کارگیری تمامی ظرفیت‌های طرح «طراوت» به عنوان طرح ویژه اعتباری تولید را یکی از برنامه‌های بانک عنوان کرد که به دلیل کارآمد بودن آن، دو بانک بزرگ دیگر کشور نیز خواستار پیوستن به این طرح برای تأمین مالی زنجیره تولید تا مصرف در حمایت از بخش‌های مختلف اقتصادی کشور شدند.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با برشمردن اقدامات انجام شده در حوزه بانکداری الکترونیک، گفت: مهمترین کار بانک در حوزه بانکداری الکترونیک در سال ٩٧ رونمایی از اپلیکیشن «صاپ» بوده است.

منبع: ایبنا
عناوین برگزیده