به گزارش می متالز، فریدون قاسمزاده با اشاره به روند رشد سودآوری این شرکت در سه ماه نخست امسال گفت: سود عملیاتی افرانت در سه ماه اول امسال نسبت به دوره مشابه سال قبل از ۱۹۲ درصد رشد برخوردار بوده است. وی افزود: بر این اساس سود عملیاتی شرکت از ۳۵ میلیارد ریال در سه ماه اول سال ۹۷ به ۱۰۲ میلیارد ریال در سه ماه اول سال جاری رسید.
قاسمزاده دلیل این افزایش را استقبال مشتریان بزرگ از خدمات اینترنت و دیتاسنتر افرانت و نیز اضافه شدن خدمات با حاشیه سود بالاتر به ویژه در حوزه خدمات دیتاسنتر و FCP به سبد محصولات این شرکت عنوان کرد. براساس گزارش تفسیری سه ماهه افرانت، سود خالص پس از کسر مالیات این شرکت در سه ماه اول امسال با رشد ۴۶۵ درصدی از 1.8 میلیارد تومان به 10.5 میلیارد تومان افزایش یافته است.
قاسمزاده با اشاره به تاسیس شرکت در سال ۱۳۷۶ اضافه کرد: افرانت نخستین شرکت اینترنتی خصوصی در کشور با اتصال مستقیم از طریق ماهواره به شبکه جهانی اینترنت بوده است. وی همچنین گفت: این شرکت نخستین شرکت خصوصی IT در کشور بود که گواهینامه ISO و ISMS (امنیت اطلاعات) را دریافت کرد و نیز اولین شرکتی است که با ارائه امکان ثبت نام و دریافت نتیجه آزمون دانشگاه آزاد برای نخستین بار سرویس تجارت مبتنی بر موبایل را در ایران راهاندازی کرد.
به گفته قاسمزاده افرانت در حال حاضر میزبان بیشترین استارتآپهای اصلی کشور است که بسیاری از آنها قبلا در خارج از کشور میزبانی میشدند و هماکنون هر کدام از این شرکتها مشاغل زیادی را بهصورت مستقیم و غیرمستقیم برای جوانان ایجاد کردهاند. قاسمزاده با تاکید بر اینکه افرانت جزو پیشتازان حوزه دیتاسنتر تجاری در ایران است، افزود: در حال حاضر بیشترین سهم بازار دیتاسنتر و خدمات ابری کشور متعلق به افرانت است.
مدیرعامل سابق افرانت با اشاره به اینکه شرکت در سال ۹۰ بهعنوان اولین شرکت خصوصی در حوزه IT وارد فرابورس شد، گفت: در مجمع امسال به جای چهار عضو حقوقی و یک عضو حقیقی، پنچ عضو حقوقی برای عضویت در هیات مدیره معرفی شدند.
وی با تاکید بر اینکه با هدف بازکردن فضای کاری برای نیروهای جوان و مستعد و توسعه شایستهسالاری از مدتها قبل قصد خروج از فعالیتهای اجرایی و سپردن مدیریت شرکت به نیروهای شایسته و جوان از درون شرکت را داشته و برنامه مدیرپروری از چند سال قبل بهصورت جدی در دستور کار شرکت قرار گرفته است، ادامه داد: به دنبال مشورتهای مختلف با ذینفعان شرکت مناسبترین فرد از مدیران موجود در جلسه هیات مدیره پیشنهاد و بهعنوان مدیرعامل جدید انتخاب شد.
قاسمزاده تصریح کرد: اکنون افرانت با حضور پنج عضو شاخص و مجرب در زمینههای مالی، بورسی و فنی در هیات مدیره خود و با حضور کادر مدیریتی جوان و با انگیزه، سیستمها و روشهای مبتنی بر روشهای جهانی و استفاده از تجهیزات روزآمد و زیرساخت و شبکه ارتباطی پایدار و با ظرفیت بالا به نقطه اوج خود رسیده و من نیز برای کسب موفقیتهای بیشتر بهعنوان مشاور در کنار دوستانم در هیات مدیره شرکت و مدیران اجرایی افرانت خواهم بود. منصور احمدزاده که با تصمیم هیات مدیره از روز گذشته سکان مدیریت افرانت را در دست گرفته دارای سوابق زیاد در زمینه طراحی و ساخت دیتاسنترهای بزرگ در سطح کشور است. وی از یک سال گذشته سمت جانشین مدیرعامل را در شرکت بر عهده داشته است.