به گزارش می متالز، در جریان سفر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به شهرستان ورامین که با همراهی استاندار تهران، نماینده مردم ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی استان تهران انجام شد، دو واحد صنعتی در زمینه تولید و رنگرزی پارچه در شهرک صنعتی سالاریه افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
واحد صنعتی "سیس الوان کیان" در زمینه تولید، رنگرزی، تکمیل و چاپ پارچه به ظرفیت ۲ هزار تن در سال با اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال احداث شده است.
با راه اندازی این واحد که در زمینی به مساحت ۵ هزار و ۶۰۰ مترمربع و زیربنای ۲ هزار و ۲۰۰ مترمربع احداث شده، برای ۴۰ نفر بهطور مستقیم شغل ایجاد شده است.
همچنین واحد صنعتی "توسعه بافت و تکمیل آپادانا" که با سرمایه گذاری بخش خصوصی و با اعتباری بالغ بر ۸۴۵ میلیارد ریال از امروز کار خود را آغاز میکند، سالانه ۲ هزار و ۵۰۰ تن پارچه حلقوی، شامل رنگرزی و چاپ پارچه تولید خواهد کرد.
این واحد نیز در زمینی به مساحت ۱۴ هزار و ۴۰۰ مترمربع و زیربنای ۵ هزار و ۳۴۶ مترمربع احداث شده و برای ۴۰ نفر بهطور مستقیم شغل ایجاد کرده است.
معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور در جریان افتتاح دو واحد تولیدی در شهرک صنعتی سالاریه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دولت از محل تبصره ۱۸ قانون بودجه، ۵۳ هزار میلیارد تومان برای رونق تولید در سال جاری درنظر گرفته است.
محمد باقر نوبخت افزود: چند سال است که با همکاری مجلس شورای اسلامی در تصویب تبصره ۱۸ قانون بودجه، امکانی فراهم شده تا تولید کنندگان هم از تسهیلات ارزان قیمت و کمکهای بلاعوض دولت در رونق بخشیدن به تولید و ایجاد اشتغال استفاده کنند.
او اضافه کرد: در تبصره ۱۸ قانون بودجه، امکان پرداخت مابهالتفاوت سود نیز پیشنهاد شده تا از این طریق نیز به تولید کنندگان کمک شود.
معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: با این مکانیزم برای سال جاری بالغ بر ۵۳ هزار میلیارد تومان در این بخش از تبصره ۱۸ پیشبینی شده تا مشکل تولید کنندگان برطرف شود.
نوبخت تصریح کرد: دولت برای اشتغال تک تک استانهای کشور نیز برنامهریزی منسجم و مدونی طراحی کرده که در آن امکان تأمین سرمایه در گردش و دریافت تسهیلات ارزان قیمت تر از شرایط فعلی درنظر گرفته شده است.
او ادامه داد: مجموعه این اقدامات دولت که در قانون بودجه پیش بینی شده است، فرصت را برای اشتغال تولید کنندگان فراهم میکند.
شهرستان ورامین با دارا بودن دو شهرک صنعتی چرمشهر و سالاریه، یک ناحیه صنعتی شهید ملاآقایی و شهرک صنعتی غیردولتی شهدای خیر آباد، از ۷۵۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ برخوردار است.
از مجموع واحدهای تولیدی، ۳۳۰ واحد مجوز صنعتی و ۴۲۰ واحد مجوز از اتحادیههای مختلف دارند که بیشترین تعداد آنها در منطقه صنعتی خیر آباد جنوبی مستقرند.
میزان اشتغال واحدهای تولیدی با مجوز صنعتی در حدود ۵ هزار نفر بهصورت مستقیم است.
شهرستان ورامین با ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۳۵ کیلومتری جنوب شرق استان تهران واقع شده است.