به گزارش می متالز، سید مهدی مقدسی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره وضعیت بنگاههای اقتصادی کوچک و متوسط(SME)، گفت: سیاست دولت در سال 96 و 97 حمایت از SMEها بود چراکه این واحدها با منابع محدودی احیا شده و اشتغال بسیاری ایجاد میکنند.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس افزود: در حال حاضر به دلیل نوسانات ارزی اکثر بنگاههای اقتصادی کوچک و متوسط با کمبود سرمایه در گردش و نقدینگی روبه رو هستند، اگرچه دولت قولهای مبنی بر تامین تسهیلات بانکی برای واحدهای تولیدی داده اما مادامی که این منابع تامین نشود نمیتوان انتظار چندانی از بهبود وضعیت SMEها داشت.
وی با بیان اینکه در اثر فشارهای تحریمی بنگاههای اقتصادی کوچک و متوسط با مشکل تامین مواد اولیه روبه رو هستند، اظهار کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت باید تامین تسهیلات موردنیاز شهرکهای صنعتی را در اولویت قرار دهد.
این نماینده مردم در مجلس دهم اضافه کرد: اگرچه دولت تمام تلاش خود را برای احیا شهرک های صنعتی به کار گرفته اما هنوز نتایج مطلوب به دست نیامده است و انتظار می رود دولت -از محل 40 درصد تسهیلات بانکی که باید به صنعت تخصیص پیدا کند- از بنگاه های اقتصادی کوچک حمایت کند.
گرچه تحریم زنجیرهای از مشکلات را برای بنگاههای اقتصادی کوچک و متوسط ایجاد کرده اما میتواند فرصتی باشد تا این واحدها با مشارکت شرکتهای دانش بنیان و دانشگاهها، تولید داخل را رونق بخشند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس ادامه داد: اگرچه تحریم زنجیرهای از مشکلات را برای بنگاههای اقتصادی کوچک و متوسط ایجاد کرده اما میتواند فرصتی باشد تا این واحدها با مشارکت شرکتهای دانش بنیان و دانشگاهها تولید داخل را رونق بخشند.
مقدسی تصریح کرد: وزارت صمت در تلاش است از طریق واحدهای اقتصادی کوچک و متوسط نیاز کشور به قطعه و ... را تامین کند، که این اقدام میتواند گام موثری در اشتغالزایی باشد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به اینکه قانون حداکثر استفاده از توان داخل زمینه تولید داخلی را افزایش میدهد، بیان کرد: در صورتی که محدودیت واردات برداشته شود ممکن است واحدهای تولیدی کوچک باچالش مواجه شوند در نتیجه تهدید تحریم را باید به فرصت منطقی برای اقتصاد تبدیل کرد.