به گزارش می متالز، خیراله خادمی روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از این طرح در حال اجرا، گفت این مسیر ۱۴۴ کیلومتر مسیر قدیم و به لحاظ زمانی ۵ ساعت زمان سفر را کوتاه می کند.
وی اعلام کرد: برای انجام این طرح یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تاکنون هزینه شده است که البته هزینه به روز شده آن ۵ هزار میلیارد تومان برآورد می شود.
خادمی ادامه داد: ۱۳۲ کیلومتر از مسیر بستان آباد - میانه به زودی به بهرهبرداری میرسد و فاز دوم آن از بستان آباد به تبریز که ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد در سال ۹۹ آماده بهره برداری میشود.
وی یادآوری کرد: این طرح یکی از مهمترین طرحهای ریلی کشور است و در راستای توسعه شبکه ریلی کشور و اتصال مراکز استانها به استانهای دیگر و شهرستان ها اجرا می شود.
معاون وزیر راه و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور، نوبخت معاون رییس جمهوری را در جریان بازدید از طرح راه اهن میانه - تبریز همراهی می کرد.
خط آهن دوخطه میانه - بستان آباد- تبریز از ایستگاه فعلی میانه واقع در مسیر راهآهن تهران - تبریز شروع شده و با گذر از شهرهای ترکمن چای، بستانآباد و باسمنج به ایستگاه کنونی تبریز متصل می شود.
طرح راه آهن میانه تبریز حدود ۲۰۳ کیلومتر بوده که ۱۳۲ کیلومتر آن شامل مسیر میانه-بستان آباد و ۷۰ کیلومتر شامل مسیر بستان آباد تا تبریز است؛ این طرح از سال ۱۳۷۹ آغاز شده است.
خط آهن میانه - بستان آباد - تبریز، ادامه راهآهن تهران ـ میانه است که در صورت تکمیل، فاصله بین تهران و تبریز را از نظر مسافت ۱۱۴ کیلومتر و از لحاظ زمانی ۵.۵ ساعت کاهش میدهد.
این خط آهن به صورت دو خطه طراحی شده و حداکثر سرعت آن برای واگنهای باری ۱۲۰ کیلومتر و برای واگنهای مسافربری ۱۶۰ کیلومتر در ساعت خواهد بود.