به گزارش می متالز، مهدی جهان طلب با بیان اینکه شهرهای گلبهار، تربتجام، شاندیز، رضوی، نیشابور و قوچان به دلیل اینکه میزان مصرف آب شرب در آنها بیشتر از تولید بوده دارای وضعیت قرمز بودهاند، افزود: ساکنان این شهرها به دلیل اعمال مدیریت فشار شبکه و مصرف در تیر و مردادماه با کمترین تنش مواجه شدند.
به گفته وی، در سلطانآباد هم با حفر یک حلقه چاه با توان تولید 25 لیتر برثانیه، در مشهدریزه با تعویض منصوبات دو حلقه چاه و مدیریت مصرف و افزایش توان تولید آب به میزان پنج لیتر برثانیه، در تربتجام با افزایش ظرفیت برداشت از سه حلقه چاه به میزان 80 لیتر برثانیه و در تربتحیدریه با تجهیز دو حلقه چاه و خرید آب همراه با مدیریت مصرف و فشار شبکه، تنش آبی موجود رفع شد و در شهرهای بردسکن، خواف، خلیلآباد و تربت حیدریه، ملک آباد، کاریز، قلندرآباد، جنگل، جغتای، طرقبه، بجستان و گناباد نیز که در نقطه سربهسرآب قرار دارند با افزایش توان تولید و اعمال مدیریت مصرف و فشار شبکه تنش آبی به حداقل رسید.
وی اظهار داشت: به دلیل افزایش دمای کمینه و بیشینه هوا در ماههای تیر و مرداد امسال، ذخیرهسازی آب بهویژه در ساعات شب به سبب استفاده شهروندان از وسایل خنککننده آبی به کمترین میزان رسید و شبکههای توزیع با کاهش فشار مواجه شدند که با اقدامات فنی مدیریت شد.
معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی، میزان مصرف آب مشترکان در تیرماه سال گذشته را 16 میلیون و772 هزار مترمکعب اعلام کرد و گفت: میزان مصرف در سال جاری با 2.5 درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته به 17میلیون و 206 هزار مترمکعب رسید.
جهانطلب با اشاره به تمهیدات این شرکت از مهرماه هر سال تا تابستان آینده برای تامین آب شهرها گفت: در سال 97 با پیشبینی تنش آبی برای 32 شهر در تابستان 98 طرحها و پروژههای متعددی با اعتبار 508 میلیارد ریال شامل حفر، تجهیز و جابهجایی چاهها برای افزایش توان تولید آب این شهرها تهیه و عملیاتی شد.
معاون بهرهبرداری آبفای استان خراسان رضوی، وظیفه ذاتی این شرکت را تامین آب کمی و کیفی اعلام کرد به گونه ای که ضمن کنترل مطلوب شاخصهای کیفی منابع تامین آب برای حفظ کلر باقیمانده در حد مطلوب، پارامترهای میکروبی و شیمیایی هم طبق استانداردهای ملی و سازمان بهداشت جهانی به طور مرتب پایش و کنترل میشود.