به گزارش می متالز، فاطمه کاهی، درباره تعداد افرادی که هنوز کارت سوخت خود را دریافت نکردهاند، اظهار داشت: با توجه به فرآیندهای تعریف شده، اطلاعات خودروها پس از شماره گذاری دریافت و به صورت خودکار، کارت هوشمند سوخت صادر شده و به آدرس مالک خودرو ارسال میشود. با این اوصاف از منظر وزارت نفت همه خودروها دارای کارت هوشمند سوخت هستند. اما با توجه به کم اهمیت شدن استفاده از کارتهای هوشمند شخصی از سال ۹۴ بیشتر مالکین از کارت آزاد جایگاهدار استفاده میکردند.
وی افزود: با توجه به فراخوانهای انجام شده حدود ۴.۵ میلیون نفر که به هر دلیل کارت خود را مفقود کرده و یا در اختیار ندارند درخواست المثنی دادهاند که تا پایان مهر ۹۸ همگی تولید و ارسال خواهد شد.
سخنگوی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با بیان اینکه در حال حاضر همه جایگاهها به سامانه کارت هوشمند سوخت تجهیز شدهاند، درباره زمان حذف کارت جایگاهداران گفت: هیچ برنامهای برای حذف کارت جایگاهدار وجود ندارد. علت محدود کردن کارت جایگاهداران نیز تشویق مردم به استفاده از کارت هوشمند شخصی است.
وی درباره احتمال سهمیهبندی با اعمال اجباریشدن استفاده از کارت سوخت شخصی خاطرنشان کرد: دولت و مجلس هیچ برنامهای برای سهمیهبندی به شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی اعلام نکردهاند و صرفاً به منظور جلوگیری از سوء استفاده از کارتهای هوشمند شخصی، این طرح اجرا میشود.
کاهی درباره تغییر میزان مصرف سوخت با اعمال سوختگیری با کارت شخصی گفت: با توجه به اینکه در روزهای ابتدایی اجرای طرح هستیم فعلا آمار دقیقی نمیتوان ارائه داد.
وی درباره تاثیر استفاده از کارت بر کاهش میزان مصرف نیز تاکید کرد: قطعاً با توجه به سوء استفادههای انجام شده از کارتهای شخصی، در صورت همکاری مردم و استفاده حداکثری از کارت شخصی جلوی سوء استفادههای احتمالی گرفته خواهد شد.