تاریخ: ۱۱ شهريور ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۲:۱۵
بازدید: ۱۸۶
کد خبر: ۵۵۱۴۴
سرویس خبر : آهن و فولاد
در آیین افتتاح نمایشگاه متالورژی، فولاد، ریخته‌گری، ماشین‌آلات و صنایع وابسته عنوان شد

قـلب فولاد کشور در اصفهان می تپد

می متالز - «تولید فولاد کشور در افق 1404 باید به 55 میلیون تُن در سال برسد که برای دستیابی به این مهم 155 میلیون تن سنگ آهن نیاز است.»
قـلب فولاد کشور در اصفهان می تپد

به گزارش می متالز، مدیرکل صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت که به عنوان مهمان ویژه در آیین افتتاح یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی متالورژی، فولاد، ریخته‌گری، ماشین‌آلات و صنایع وابسته شرکت کرده بود با بیان این مطلب گفت: ما همواره به دنبال صادرات بودیم اما تنها کار ما در این راستا، ساماندهی صادرات بوده و فقط تولیدکنندگان و یا نمایندگان آنان، می توانند صادرات را انجام دهند.

سیف‌الله امیری با تأکید بر تأمین نیاز داخلی فولاد در کشور اظهار کرد: اگر نیاز داخل به فولاد تأمین شود، صادرات مشکلی نخواهد داشت. وی به تأمین مواد اولیه ذوب آهن اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ذوب آهن اصفهان مشکل تأمین مواد اولیه داشته و ما به دنبال حل این مشکل هستیم.

مدیرعامل ذوب آهن اصفهان نیز با اظهار خوشوقتی از اینکه بیش از 50 درصد فولاد کشور در استان اصفهان تولید می شود، گفت: تولیدات شرکت‌های فولادسازی در استان اصفهان متنوع بوده و در زمینه بومی سازی قطعات رتبه اول را دارد.

منصور یزدی زاده، ذوب آهن اصفهان را بزرگ‌ترین تولیدکننده مقاطع ساختمانی و صنعتی در کشور دانست و افزود: ذوب آهن تولید کننده فولاد مقاطع ساختمانی است و تولید مقاطع صنعتی همچون ریل راه آهن و مترو را از سال گذشته آغاز کرده و اخیراً نیز تولید تسمه 2 میلیمتر تا 3/5 میلیمتر را مدنظر قرار داده که به زودی به بازار عرضه خواهد شد.

وی فولاد را گل سرسبد صنعت کشور خواند و گفت: تولید فولاد در کشور از 600 هزار تن در ابتدای انقلاب، امروز به 26 میلیون تن در سال رسیده است. این در حالی است که امروز 80 درصد قطعات مورد نیاز ما در ذوب آهن در داخل تولید می شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان هم گفت: استان اصفهان بیش از ده هزار واحد صنعتی، 1100 واحد فولادی و واحدهای وابسته دارد که 11 درصد کل کشور، 26 درصد اشتغال و بیش از 50 درصد تولیدات فولاد در استان را دارد. این در حالی است که استان اصفهان رتبه اول صادرات فولاد را به خود اختصاص داده است.

ایرج موفق با تأکید بر اینکه مدیران دولتی باید توجه ویژه به بخش فولاد داشته باشند تا مسیر توسعه برای آنان فراهم شود، افزود: واحدی که توسعه نداشته باشد محکوم به فناست که امید است با مدیریت صحیح بتوانیم نه تنها تولید ظرفیت کرده، بلکه توسعه را در اولویت کار قرار دهیم.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه نیز با بیان اینکه تولید فولاد خام در شرکت فولاد مبارکه از مرز 110 میلیون تن گذشت، گفت: تصمیم داریم از یک تولیدکننده صرف خارج شویم و طی پنج تا ده سال آینده خود را به عنوان یک تکنولوژی به جهان معرفی کنیم.

حمید رضا عظیمیان رویکرد شرکت فولاد مبارکه در سال جاری را طراحی دانش فنی و بومی سازی قطعات از صفر تا صد اعلام کرد و افزود: ما از همه کسانی که می توانند ما را در این زمینه‌ها یاری دهند دعوت می کنیم تا با معاونت تکنولوژی فولاد مبارکه تماس بگیرند و توانمندی های خود را بیان کنند تا بومی سازی ها شکل گیرد.

مدیرعامل فولاد مبارکه در ادامه افزود: همه کسانی که در بخش بومی سازی فعالیت می کنند باید از توان خود آگاه باشند و در حد توان خود حرف بزنند نه اینکه گزافه‌گویی کنند و در این زمینه نباید افراط و تفریط کرد و باید منافع داخلی مدنظر باشد تا نیازها برطرف شود.

دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران نیز گفت: جمهوری اسلامی ایران در سال جاری میلادی رتبه دهم تولید کننده فولاد در جهان را به خود اختصاص داده که به لحاظ کمّی جایگاه خوبی است.

رسول خلیفه سلطانی اظهار کرد: امروز شعار اصلی فولاد، توسعه صادرات و مقررات‌زدایی است. این در حالی است که از 26 میلیون تن تولید فولاد در کشور، باید نیمی از آن صادر شود ولی سال قبل 8 میلیون تن صادرات صورت گرفت.

مدیرعامل شرکت رستاک پاد ویژن برگزارکننده یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی متالورژی، فولاد، ریخته‌گری، ماشین‌آلات و صنایع وابسته هم گفت: قلب فولاد کشور در اصفهان می تپد که امید است همه با هم از این بستر مناسب فراهم شده، به نحو مطلوب استفاده کنیم.

محمود بندرچی افزود: مدیران و کارشناسان فولاد مبارکه و ذوب آهن اصفهان و... می توانند در این نمایشگاه با هم ارتباط برقرار کنند و همکاری مطلوب داشته باشند.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان هم از برگزاری این نمایشگاه در سال آینده در محل جدید شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان در روشن‌دشت خبر داد و گفت: این آیین افتتاحیه در زمان تحریم، نشان از عزم جدی برای توسعه اقتصادی در کشور و استان می دهد.

علی یارمحمدیان گفت: فولاد مبارکه اصفهان و شرکت‌های زیر مجموعه، شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان، شرکت بین‌المللی مهندسی ایران (ایرتیک)، شرکت مهندسی بین‌المللی فولاد تکنیک و شرکت فولاد حامیران از جمله مهمترین شرکت‌هایی هستند که در نمایشگاه فولاد امسال حضور یافته‌اند.

شایان ذکر است علاقه‌مندان به بازدید از یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی متالورژی، فولاد، ریخته‌گری، ماشین‌آلات و صنایع وابسته می توانند از ساعت 16 تا 22 تا 13 شهریور ماه به محل برپایی نمایشگاه‌های بین‌المللی استان واقع در پل شهرستان مراجعه کنند.

عناوین برگزیده