تاریخ: ۲۵ شهريور ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۴:۰۰
بازدید: ۱۲۹
کد خبر: ۵۶۲۳۵
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

پرداخت 86 میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای تولیدی استان کردستان

می متالز - رییس سازمان صمت کردستان اعلام کرد: از ابتدای طرح رونق تولید تاکنون تعداد 75 مورد بالغ بر 86 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است. که تعداد 93 مورد دیگر در دست بررسی است.
پرداخت 86 میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای تولیدی استان کردستان

به گزارش می متالز، دره وزمی عنوان کرد: در مدت یادشده و با پیگیری های سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان و همکاری خوب سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، با در اختیار گذاشتن اعتبارات استانی 8 درصد از نرخ سود تسهیلات بانکی به مبلغ 55 میلیارد تومان تامین و با تائید تیم نظارتی تاکنون به 56 مورد از واحدهای تولیدی، یارانه سود تسهیلاتی پرداخت شده که بزودی به باقی مانده واحدهای که موفق به دریافت تسهیلات شده¬اند پرداخت می شود.
رئیس سازمان صنعت‌، معدن و تجارت با انتقاد از نحوه پرداخت تسهیلات توسط تعدادی از بانک-ها، خواست تا هرچه سریعتر نسبت به پرداخت تسهیلات واحدهای تولیدی اقدام نمایند.
رئیس سازمان صنعت‌، معدن و تجارت کردستان با بیان اینکه 30 واحد تولیدی غیرفعال و راکد با اشتغالزایی بالغ بر 210 نفر در سال 98 به چرخه تولید بازگشته‌اند، گفت: 60 درصد از مصوبات کارگروه رفع موانع تولید در استان اجرایی شده است.
محمد دره وزمی در کارگروه رفع موانع تولید استان کردستان که در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار کرد: هدف ما در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید حفظ اشتغال و تولید است.
رئیس سازمان صنعت‌، معدن و تجارت کردستان افزود: سال رونق تولید است هم و غم همه مدیران و مسوولان نیز باید ایجاد بسترهای لازم برای رونق تولید و رفع مشکلات واحدهای تولیدی موجود باشد که در این راستا نیاز به تلاش جهادی داریم.
دره‌وزمی در مورد واحدهای مرغداری استان که به بانک‌ها بدهی دارند، گفت: با پیشنهاد سازمان جهاد کشاورزی برای رفع مشکل واحدهای مرغ‌داری که در بانک‌ها بدهی دارند تمامی بانک‌ها نسبت به امهال بدهی مرغداری‌های فعال و راکدی که قصد فعال‌سازی واحد خود را دارند، مشروط به فعال نمودن واحد با پرداخت حداکثر 10 درصد بدهی بانک‌ها اقدام کنند.
وی افزود: مسئولیت فعال بودن مرغداری و یا فعال شدن واحد راکد مرغداری به عهده سازمان جهاد کشاورزی در استان است.
رئیس سازمان صنعت‌، معدن و تجارت کردستان اضافه کرد: بخاطر شرایط اقتصادی حاکم بر تولید براساس مصوبات کشوری و طبق تصویب کارگروه رفع موانع تولید و دستور سران سه قوا هیچ کسی حق ندارد تا پایان سال 99 بدون مصوبه و تائید کارگروه رفع موانع تولید استان برای واحد تولیدی اجرائیه صادر کند.
دره‌وزمی با انتقاد از عملکرد برخی بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی که این مصوبات را نادیده می‌گیرند، گفت: متاسفانه یکی از مشکلات ما در استان این است که به محض خارج شدن از این جلسه روی روال و ساز و کار خود بر می‌گردیم و در تصمیم‌گیری خلاف آنچه مصوب شده عمل می‌کنیم.
وی اضافه کرد: همه باید به این گفتمان واحد که حمایت از تولید ضرورت دارد برسیم، ما در این استان نباید کاسه داغ‌تر از آش شویم.
رئیس سازمان صنعت‌، معدن و تجارت کردستان تسهیل‌گری در مسیر اجرای مصوبات و تصمیمات ملی در استان را مورد تاکید قرار داد و گفت: اگر هر دستگاه اجرایی در استان برای واحد تولیدی که حتی یک نفر شغل دارد، اجرائیه صادر کند تخلف کرده است.
دره‌وزمی اضافه کرد: واحدهای تولیدی نیز برای اینکه به چالش برنخوریم باید به مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان عمل کنند.
وی با بیان اینکه مصوبات اجرا نشده کارگروه رفع موانع تولید نیز دوباره مورد بررسی قرار می‌گیرد، گفت: هر تصمیمی برای صدور اجرائیه واحد تولیدی صادر می‌شود باید به تصویب کارگروه برسد در غیر این صورت خلاف است.
لازم به ذکر است یکصد و نهمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با حضور روسای اتاق-های اصناف سراسر استان با موضوع رفع موانع تولید و پرداخت تسهیلات به واحدهای صنفی تولیدی در قالب رونق تولید برگزار گردید.

عناوین برگزیده