به گزارش می متالز، رییس این سازمان از آزادسازی و واگذاری 60 محدوده اکتشافی خبر داد و افزود : بر مبنای رویکرد جدید سازمان در حوزه فعالیتهای کلان اکتشافی کشور بنا داریم محدودههایی را در قالب آزادسازی و محدودههایی را که در آن فاز شناسایی و پیجویی انجام شده را در قالب واگذاری طبق تشریفات قانونی اعلام کنیم تا بخش خصوصی در فضای عادلانه و شفاف به فعالیتهای معدنکاری ورود پیدا کند.
علیرضا شهیدی با بیان اینکه در محدودههایی که بنا به آزادسازی آن داریم اطلاعات پایه مناسب تهیه شده، تاکید کرد: این مناطق از نظر این سازمان جزو مناطق مستعد است که انتظار میرود بخش خصوصی با ورود خود اقدام به تکمیل عملیات اکتشاف در مرحله تفصیلی کرده و در نهایت وارد چرخه بهرهبرداری شود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه در محدودههایی که بنا بر واگذاری آنهاست مراحل شناسایی و پیجویی و همچنین تلفیق و مدلسازی دادههای حاصل از اطلاعات پایه انجام شده، تصریح کرد: این محدودهها به پروانه و گواهی کشف رسیده که در آنها وجود مواد معدنی با ارزش همچون طلا، مس، آهن، سرب، روی و عناصر نادر خاکی محرز شدهاست.
وی در ادامه رویکرد جدید سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور را انجام اکتشافهای عمقی، تهیه اطلاعات پایه دقیقتر و بازنگری اطلاعات پیشین با روش های روز دنیا عنوان کرد و گفت: این فعالیتها به طور قطع موجب کاهش ریسک سرمایهگذاری در امر اکتشاف، تحول چشمگیر در فعالیتهای معدنکاری، عمرانی و زیرساختی کشور خواهد شد.
شهیدی با اشاره به آزادسازی و واگذاری 60 محدوده اکتشافی تا پایان سال در کشور آن را بزرگترین رخداد اکتشافی دانست که رونق اکتشاف و معدنکاری را به دنبال دارد.
لازم به ذکر است؛ مراحل آزادسازی محدودههای اکتشافی سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور به تدریج و با اعلام قبلی از هفته اول آبانماه صورت خواهد پذیرفت و همچنین واگذاری محدودهها نیز پس از طی تشریفات قانونی و فراخوان عمومی برای نیمه اول آذرماه انجام خواهد شد.