تاریخ: ۲۸ مهر ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۹:۴۷
بازدید: ۲۲۱
کد خبر: ۶۲۸۶۳
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

دستورالعمل استخراج بیت‌کوین در ایستگاه پایانی

می متالز - تهیه دستورالعمل اجرایی استخراج رمزارزها به ایستگاه پایانی رسید. سخنگوی صنعت برق کشور در جدیدترین اظهارات خود اعلام کرد، وزارت صمت و نیرو در حال تهیه دستورالعمل اجرایی استخراج رمزارزها هستند و این دستورالعمل در مراحل پایانی قرار دارد و به‌زودی نهایی می‌شود. اواخر شهریورماه امسال بود که معاونت‌های طرح و برنامه و امور صنایع وزارت صمت در دستورالعملی شرایط شروع فعالیت برای استخراج‌کنندگان رمز ارز در کشور را تدوین کردند.
دستورالعمل استخراج بیت‌کوین در ایستگاه پایانی

به گزارش می متالز، در این دستورالعمل علاوه بر اینکه «شرایط سرمایه‌گذاری»، «مکان استخراج»، «ظرفیت استخراج» و «چگونگی شروع فعالیت» به‌طور کلی تشریح شد، «باید و نبایدهای استفاده از رمزارزها» به تفصیل آورده شده است.

مصطفی رجبی‌مشهدی، در پاسخ به این سوال که آیا با توجه به قانونی شدن استخراج رمزارزها دستورالعمل این قانون تهیه شده است، گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت نیرو در حال تهیه دستورالعمل اجرایی استخراج رمزارزها هستند و این دستورالعمل در مراحل پایانی قرار داشته و به‌زودی نهایی می‌شود. سخنگوی صنعت برق با اشاره به اینکه براساس مصوبه دولت به دو شکل تامین برق برای استخراج رمزارزها باید صورت بگیرد، گفت: یکی از روش‌های تامین برق تولید بیت‌کوین این است که تعرفه برق برای ماینرها متوسط برق صادراتی باشد و روش دوم این است که استخراج‌کنندگان رمزارزها می‌توانند نیروگاه احداث کنند. وی ادامه داد: متقاضیانی که نیروگاه احداث کنند برای آنها ۷۰ درصد نرخ گاز صادراتی محاسبه می‌شود و افرادی که نیروگاه تجدیدپذیر احداث کنند، نمی‌توانند مستقل از شبکه برق باشند، پس باید تا زمان نهایی شدن دستورالعمل که در حال تدوین است منتظر ماند. سخنگوی صنعت برق در پاسخ به این سوال که تعدادی از ماینرها به‌دلیل نارضایتی از بابت محاسبه متوسط برق صادراتی برای آنها در حال خروج از ایران هستند و آیا در این مدت مزارع تولید بیت‌کوین شناسایی شده است، گفت: هر مشترکی که بخواهد از برق ارزان برای تولید بیت‌کوین و استخراج رمز ارزها استفاده کند، با آن برخورد خواهد شد. وی ادامه داد: یک ماه قبل ۱۵۰ مگاوات به‌دلیل همین استفاده از برق ارزان صورتجلسه شده و برق آنها قطع شد. رجبی‌مشهدی با اشاره به اینکه عمدتا این ۱۵۰ مگاوات مربوط به استان‌های شمالی کشور بوده است، گفت: به هر حال مصرف برق بعد از عبور پیک تابستان کاهش می‌یابد و نیروگاه‌ها به تدریج برای تعمیرات نیروگاهی و آمادگی برای تولید برق در فصل تابستان آماده می‌شوند پس باید ماینرها به قانون احترام بگذارند و از برق ارزان به‌خصوص تعرفه برق کشاورزی خودداری کنند.

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین