تاریخ: ۰۳ آبان ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۷:۳۷
بازدید: ۱۹۶
کد خبر: ۶۳۹۴۹
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
وزیر صنعت، معدن و تجارت:

توسعه صادرات غیر نفتی راه نجات اقتصاد کشور است

می متالز - وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: توسعه صادرات غیر نفتی امروز راه نجات اقتصاد کشور است و بر همین مبنا در راستای افزایش صادرات به ۱۵ کشور همسایه هدف‌گذاری ویژه ای انجام شده است.
توسعه صادرات غیر نفتی راه نجات اقتصاد کشور است

به گزارش می متالز، رضا رحمانی در مصاحبه با رادیو کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی و توسعه صادرات غیرنفتی را یکی از ضروریات امروز اقتصاد ایران دانست و گفت: امسال برای تحقق شعار سال و رونق تولید هفت محور، ۳۴ برنامه عملیاتی و همینطور ستاد قرارگاه رونق تولید در وزارت صمت تشکیل شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: یکی از محورهای هفت گانه این وزارتخانه برای رونق تولید صادرات غیر نفتی با تاکید بر صادرات به کشورهای همسایه است.

وی ضمن اشاره به اینکه سیاست و راهبرد مزبور متناسب با شرایط امروز اقتصاد کشور است، افزود: برنامه های تفصیلی برای این کار تدوین و در حال پیگیری است.

رحمانی بیان داشت: صادرات کالاهای ایرانی جدا از همراه داشتن فرهنگ ایرانی با خود در ایجاد اشتغال، رشد اقتصادی، ارزآوری، پویایی تولید، حفظ اشتغال موجود، درآمدزایی و بسیاری موارد دیگر در جامعه نقش آفرین است.

وی گفت: توسعه صادرات غیر نفتی امروز راه نجات اقتصاد کشور است و بر همین مبنا در راستای افزایش صادرات به ۱۵ کشور همسایه هدف‌گذاری ویژه ای انجام شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: این برنامه ریزی ها و سیاست گذاری ها منجر به افزایش تولید در کشور شده است.

وی اظهارداشت: اغلب کالاها در شش ماهه نخست سال جاری با افزایش تولید مواجه شدند که رشد ۶,۵ درصدی تولید فولاد خام، ۹.۳ درصدی محصولات فولادی، ۲۶ درصدی تولید تراکتور، ۱۸ درصدی شمش مس، ۶.۵ درصدی کاشی و سرامیک، ۶ درصدی سیمان، ۱۵ درصدی صنایع غذایی همه و همه نسبت به مدت مشابه در سال گذشته خود شاهدی صادق بر این مدعاست.

رحمانی تصریح کرد: خوشبختانه برای رونق تولید به رغم تمامی مشکلات و موانع حرکت جهادی و نهضت ملی در کشور شکل گرفته و به عبارتی اراده و عزم تولید کنندگان امروز براین مشکلات غلبه کرده است.

وی با اشاره به اینکه در برخی از حوزه های اقتصادی مثل صنایع غذایی، لوازم خانگی، کاشی و سرامیک، سیمان، خودرو و غیره ظرفیت تولید کشور بیش از میزان فعلی است، گفت: برای مثال یک و نیم میلیون دستگاه خودرو می توان در کشور تولید کرد اما در حال حاضر تولید یک میلیون دستگاه در برنامه شرکت های خودروسازی لحاظ شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: استفاده بهینه از ظرفیت های موجود مستلزم رفع مشکلات، موانع و همینطور برنامه ریزی دقیق است.

وی در ادامه یادآورشد: خوشبختانه امروز نهضت بسیار خوبی در راستای تولید در کشور شکل گرفته و باید این روند به سمت جلو تداوم داشته باشد.

عناوین برگزیده