تاریخ: ۰۸ آبان ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۰:۱۹
بازدید: ۱۱۴
کد خبر: ۶۴۸۹۳
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

عملکرد سازمان خصوصی‌سازی در کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی مجلس بررسی می‌شود

می متالز - نشست کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت در خصوص نقض قانون و مقررات مربوط به واگذاری شرکت هپکو با حضور نمایندگان متقاضی، رئیس سازمان خصوصی‌سازی و سازمان بازرسی کل کشور بررسی می‌شود.
عملکرد سازمان خصوصی‌سازی در کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی مجلس بررسی می‌شود

به گزارش می متالز، نشست کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی دوشنبه ۱۳ آبان ماه با دستور کار بررسی گزارش عملکرد و برنامه‌های سازمان خصوصی‌سازی در اجرای قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و ارائه گزارش درباره واگذاری‌های اخیر با حضور ریاست سازمان خصوصی‌سازی برگزار خواهد شد.

همچنین در این نشست درخواست ماده ۲۳۴ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی در خصوص نقض قانون و مقررات مربوط به واگذاری شرکت هپکو با حضور نمایندگان متقاضی، رئیس سازمان خصوصی‌سازی و سازمان بازرسی کل کشور بررسی می‌شود.

بر اساس این گزارش کارگروه محیط کسب‌وکار کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی روز سه‌شنبه (۱۴ آبان ماه) به بررسی گزارش عملکرد اجرای قانون بهبود مستمر محیط کسب‌وکار و ماده ۲۲ قانون برنامه ششم توسعه با حضور وزارتخانه‌های امور اقتصادی و دارایی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نیرو، جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، سازمان برنامه‌وبودجه کشور، سازمان تأمین اجتماعی، بانک مرکزی، اتاق‌های ایران، اصناف و تعاون و مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی می‌پردازد.

در ماده ۲۳۴ آئین‌نامه داخلی مجلس آمده است:

هرگاه حداقل ده نفر از نمایندگان و یا هرکدام از کمیسیون‌ها، عدم رعایت شئونات و نقض یا استنکاف از اجرای قانون یا اجرای ناقص قانون توسط رئیس‌جمهور و یا وزیر و یا مسئولین دستگاه‌های زیرمجموعه آنان را اعلام نمایند، موضوع بلافاصله از طریق هیئت‌رئیسه جهت رسیدگی به کمیسیون ذی‌ربط ارجاع می‌گردد.

کمیسیون حداکثر ظرف مدت ده روز موضوع را رسیدگی و در صورت وارد بودن با اظهارنظر صریح، گزارش خود را از طریق هیئت‌رئیسه به مجلس ارائه می‌دهد.

تبصره ۱- چنانچه نظر مجلس بر تأیید گزارش باشد موضوع جهت رسیدگی به قوه قضائیه و سایر مراجع ذی‌صلاح ارسال می‌شود تا خارج از نوبت و بدون تشریفات دادرسی رسیدگی نمایند.

تبصره ۲- درصورتی که مجلس در مورد رئیس‌جمهور یا هریک از وزیران سه نوبت ‌رأی به وارد بودن گزارش بدهد طرح استیضاح در صورت رعایت مفاد اصل هشتاد و نهم (۸۹) قانون اساسی در دستور کار مجلس قرار خواهد گرفت.

عناوین برگزیده