به گزارش می متالز، این طرح با ظرفیت تولید ۶۱۰ هزار تن در سال با سرمایه گذاری بالغ بر ۴۵۰ میلیارد ریال برای ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد می کند.
با توجه به سیاستهای شرکت ملی صنایع مس ایران مبنی بر افزایش تولید شرکت تا سقف ۴۰۰ هزار تن در سال و تغییر تکنولوژی تولید از ریور به فلش که به دنبال آن حجم گازهای خروجی از واحد کاسته می شود و در عوض درصد co2 به بالای ۲۲ درصد میرسد، لذا شرکت مس سرچشمه این واحد را در جهت تحقق اهداف حمایتی از محیط زیست و کاهش آلودگی های راه اندازی نموده است.
معدن مس سرچشمه از دیدگاه زمینشناسی بر روی کمربند جهانی مس قرار داشته و پهنه گسترش آن از جنوب خاوری تا شمال باختری به صورت یک محدوده بیضوی با ابعاد ۲۳۰۰×۱۲۰۰ متر و ژرفای ۱۶۱۲ متر است.
ساختار معدنی در این منطقه به صورت چندبافتی (پروفیری) بوده و نوع سنگ منطقه از نوع گرانودیوریت و زمان تشکیل آن حدود ۲۵ میلیون سال پیش است.
بخشهای تولیدی مجتمع مس سرچشمه عبارتند از معدن، تغلیظ، ذوب، پالایشگاه و ریختهگریها و لیچینگ است. کانسار مس سرچشمه از نوع پرفیری است.
این معدن یکی از بزرگترین معادن روباز جهان بهشمار میرود و ذخیره زمینشناسی آن، بالغ بر یک میلیارد و دویست و بیست میلیون تن سنگ سولفوری با عیار متوسط ۰٬۷ درصد برآورد شدهاست.