به گزارش می متالز، دکتر خداداد غریب پور امروز در نشستی در سایت فولاد کاوه جنوب، تصریح کرد: تمام شرکتهای معدنی و صنایع معدنی تعهدات ارزی خود را به نظام ارزی کشور انجام دادهاند.
وی در این نشست که محمد اتابک مدیرعامل هلدینگ کاوه پارس، حمید رضا عظیمیان مدیرعامل فولاد مبارکه و حسن خلج طهرانی مدیرعامل منطقه ویژه خلیجفارس حضور داشتند، افزود: مدیریت ارزی این بخش در شرایط سخت تحریم انجام شد و شرکتها همزمان توانستند نیاز به تجهیزات را نیز برطرف کنند. معاون وزیر صنعت معدن و تجارت تاکید کرد: هیچ نقطه مبهمی در این باره وجود ندارد و مدیریت ارزی حوزه معدن و صنایع معدنی تحت پایش هفتگی بانک مرکزی قرار دارد.
غریب پور یادآور شد: مقایسه شرایط امروز با وضعیت ارزی سال قبل به نیکی تفاوت عملکرد این بخش را در گذر از دوران سخت تحریم و ایجاد آرامش ارزی نشان میدهد.
وی خاطر نشان کرد: امسال نیز با همین روش سال بهتری را برای کاهش اثر تحریمها و مدیریت ارزی رقم خواهیم زد.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: به زودی ستاد زنجیره فولاد دوباره به ایمیدرو بازگردانده میشود. دکتر خداداد غریب پور افزود: با همراهی بخش خصوصی و شرکت ملی فولاد ایجاد تعادل و توازن در زنجیره را بیش از پیش مدیریت خواهیم کرد.
وی افزود: مشکل ان شرکت هایی که برخی موارد با کمبود گندله و سنگ آهن مواجه هستند برطرف خواهد شد.
وی با تقدیر از همکاری منطقه ویژه خلیجفارس با شرکتهای سرمایهگذار ابراز امیدواری کرد که این همکاریها به رونق بیش از پیش تولید بیانجامد. وی از شرایط تولید و توسعه در فولاد کاوه ابراز خرسندی کرد.
دکتر غریب پور همچنین خبر داد که تا پایان سال ۲ میلیارد دلار طرح جدید معدنی و صنایع معدنی به مدار تولید میپیوندند.
رئیس هیات عامل ایمیدرو تصریح کرد: بدین ترتیب برنامه افتتاح ۳.۵ میلیارد دلار طرح تا پایان امسال محقق خواهد شد.
پیش از غریب پور، اتابک گزارشی از فعالیتهای تولیدی و توسعه فولاد کاوه ارائه کرد. این شرکت درحالحاضر فاز دوم فولادسازی به ظرفیت تولید ۱.۲ میلیون تن را در حال اجرا دارد. فولاد کاوه جنوب کیش همچنین کارخانه آهن اسفنجی یک میلیون و ۸۵۰ هزار تنی را در حال تولید دارد. نرخ بهرهوری تولید در این کارخانه ۹۸ درصد اعلام شد.