به گزارش می متالز، داریوش یزدانی در دوازدهمین نشست هماهنگی دستگاههای تابعه وزارت کار، تعاون و امور اجتماعی آذربایجان شرقی در محل شرکت ماشینسازی تبریز، ضمن تاکید بر نقش نیروی انسانی ماهر در بازار کار، اظهار کرد: آموزش نیروی ماهر باید به روز و متناسب با تکنولوژی های جدید باشد تا نیاز و خواستههای حوزه صنعت در تربیت نیروی متخصص برآورده شود.
وی افزود: نداشتن مهارت کافی و نداشتن تناسب رشتههای تحصیلی با نیازهای جامعه، از دلایل عدم جذب نیروی متخصص در بازار کار است و بر این اساس باید به دنبال فرصتها و شغلهای جدید در عرصه تجارت الکترونیک باشیم و نیروی ماهر تربیت کنیم.
مدیرکل روابط کار و جبران خدمات وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی، ادامه داد: برای افزایش سلامت اداری و سرعت در کار، سامانه جامع روابط کار وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی، راهاندازی میشود.
یزدانی عنوان کرد: ۴۹ زیرسامانه زیر پوشش این سامانه جامع قرار میگیرد و کارگران و کارفرمایان حوزه صنعت میتوانند با مراجعه به پیشخوان دولت که بیش از چهار هزار مورد در کشور راهاندازی شده، از خدمات دولت الکترونیک استفاده کنند.
وی اظهار کرد: با راهاندازی این سامانه، مراجعه حضوری به حداقل رسیده و با یکبار تشکیل پرونده الکترونیکی، دادخواستها، درخواستها، طرح طبقهبندی مشاغل، طرح مستمر، تعیین صلاحیت شرکتهای خدماتی، بیمه بیکاری، تائید صلاحیت کار و همه دیگر تمام خدمات وزارتخانه به صورت الکترونیکی عرضه میشود.
مدیرکل روابط کار و جبران خدمات وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی، همچنین از شمول قانون کار به متصدیان و نیروهای توان بخشی مراکز توانبخشی بهزیستی کشور خبر داد و یادآور شد: تشکیل نشست در بالاترین هرم سازمانی در شرکت ماشینسازی تبریز، به عنوان عضو جدید خانواده وزارت کار، امید به روزهای خوش این شرکت را در آینده متصور میکند.
در ادامه این جلسه، مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی نیز، اظهار کرد: ماشینسازی تبریز و ریختهگری ماشینسازی، جزو واحدهای تولیدی زیرمجموعه این وزارتخانه محسوب میشوند و این شرکت با استعلام از قوه قضائیه به صندوق بازنشستگان فولاد که زیرمجموعه وزارت کار است، پیوسته و در چهار ماه گذشته عملکرد مناسبی داشته است؛ در واقع این شرکت از گذشته تاکنون جزو واحدهای تولیدی مادر بوده و زیرساختهای اقتصادی منطقه و کشور را تشکیل داده است.
احد حسینی با اشاره به اقدامات اداره کل کار در خصوص کمک رسانی به زلزلهزدگان آذربایجان شرقی، یادآور شد: دو هزار و ۵۰۰ دستگاه بخاری برقی و ۱۵ تن مواد غذایی به زلزلهزدگان استان کمک شده است و دو گروه پزشکی زیر مجموعه تامین اجتماعی به این مناطق اعزام شدند.
اعطای ۱۰۲ میلیارد تومان تسهیلات برای اشتغال روستایی توسط صندوق کارآفرینی امید
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید آذربایجان شرقی نیز در این نشست،، اظهار کرد: امسال تاکنون ۶۱ میلیارد تومان اعتبار در قالب ۶۰۳ فقره وام در حوزه کسب و کار خرد روستایی پرداخت شده است.
کریمزاده با بیان اینکه در بیشتر شهرستانهای آذربایجان شرقی تناسب توزیع تسهیلات وجود دارد، خاطرنشان کرد: ۴۱ میلیارد تومان نیز از اعتبارات داخلی برای تسهیلات اشتغال روستایی آذربایجان شرقی پرداخت شده و ۲۵ میلیارد تومان دیگر تا سه ماه آینده پرداخت میشود.