تاریخ: ۲۸ آذر ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۲:۱۵
بازدید: ۳۲۲
کد خبر: ۷۵۲۶۳
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی:

استان مرکزی رتبه اول تولید ۲۴ قلم کالای اساسی کشور را دارد/ افزایش ۷۳ درصدی سرمایه‌گذاری در مرکزی

می متالز - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: استان مرکزی رتبه اول در تولید ۲۴ قلم کالای اساسی را در کشور دارد و می توان گفت کلیه ۲۴ قلم کالای اساسی در استان تولید می شوند.
استان مرکزی رتبه اول تولید ۲۴ قلم کالای اساسی کشور را دارد/ افزایش ۷۳ درصدی سرمایه‌گذاری در مرکزی

به گزارش می متالز، محمدرضا حاجی پور رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی امروز در جمع خبرنگاران گفت: ۷ محور اساسی در وزارت صمت در راستای رونق بخشیدن به تولید با ۳۲ برنامه محوری مشخص شده که سازمان صمت استان مرکزی نیز به دنبال عملیاتی کردن این راهبردها است.

حاجی پور اظهار کرد: راه اندازی و فعال سازی واحدهای راکد و غیرفعال، توسعه صنایع معدنی، ایفای نقش واحدهای صنعتی و بنگاه های اقتصادی در حوزه های مسئولیت های اجتماعی، ارتباط با ۱۵ کشور منطقه ای، تأمین منابع مالی از طریق کار گروه رونق تولید، رفع مشکلات تولید در ستاد تسهیل و رفع قوانین مانع تولید از جمله برنامه های مهم در دستور کار این مجموعه است.

مرکزی در بخش فعال کردن واحدهای راکد رتبه برتر در کشور دارد

وی ادامه داد: استان مرکزی در بخش فعال کردن واحدهای راکد رتبه برتر در کشور دارد که کسب این رتبه نشان دهنده عزم و اراده جدی استان برای فعال سازی واحدهای غیرفعال است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی بیان کرد: توسعه صادرات در استان مرکزی به طور جدی دنبال می شود که در سال ۹۷ بیش از ۱ میلیارد دلار صادرات از استان داشتیم که به عنوان یک رکورد بی سابقه ثبت شده است و امسال هم این موضوع را دنبال می کنیم.

حاجی پور بیان کرد: در ۱۵ کشور منطقه ای با جمعیتی ۶۰۰ میلیون نفری که تجارت خارجی آن به ۲ هزار میلیارد می رسد اگر بتوانیم مراودات را که هم اکنون ۳۷ میلیارد دلار است به افزایش ۳ تا ۴ درصدی برسانیم قطعاً با اشتغال ۶ میلیون نفری و صادرات ۴۰ میلیارد دلاری دست پیدا خواهیم کرد.

وی اضافه کرد: با توجه به تحریم های ظالمانه دشمن، محدودیت های منابع و جنگ های روانی که به راه انداخته اند در طی این سال ها شاهد کاهش ارزش پول ملی هستیم اما این موضوع به بخش صادرات خللی وارد نکرده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: علیرغم همه دشمنی ها نسبت به سال گذشته رشد خوبی در بخش صادرات داشته ایم که این موضوع در کنار تامین نیازهای اصلی کشور نیز رقم خورده است.

حاجی پور افزود: آن چیزی که مورد توجه و به عنوان اولویت در دستور کار وزارت صمت است تامین نیازهای اصلی کشور است که با یک مدیریت صحیحی در کنار صادرات انجام می دهیم.

وی ادامه داد: آن چیزی که در این شرایط اقتصادی برای صادرات درنظر گرفته ایم تعیین قیمت های واقعی برای کالا ها است که در سنوات گذشته مجموعه های مختلف قیمت منطقی را منظور می کردند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی بیان کرد: ارتباط وزارت صمت با سرمایه گذاران یک ارتباط نزدیک است و نتیجه این ارتباط رشد نسبتا بالا در بخش سرمایه گذاری بوده است.

افزایش ۷۳ درصدی سرمایه گذاری در استان مرکزی

حاجی پور با اشاره به اینکه در استان مرکزی در سال جاری شاهد افزایش ۷۳ درصدی سرمایه گذاری هستیم افزود: این موضوع بیشتر در ساوه و زندیه رقم خورده است و این نشان می دهد در این شرایط سرمایه گذاران هنوز هم پای کار هستند.

وی با بیان اینکه استان مرکزی در طی این دو سال اخیر جذب خوبی در بخش سرمایه گذاری حتی سرمایه گذاری خارجی ها داشته که امروز سرمایه گذاران ایتالیایی، هندی و ترکی نیز در این استان مشغول فعالیت هستند بیان کرد: در مجموع کشور ایران به دلیل امنیت پایدار و موقعیت های منطقه ای و جغرافیایی ظرفیت ی مناسبی برای سرمایه گذاری دارد که باید همه از این ظرفیت به درستی استفاده کنیم.

استان مرکزی رتبه اول تولید ۲۴ قلم کالای اساسی کشور را دارد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: استان مرکزی رتبه اول در تولید ۲۴ قلم کالای اساسی را در کشور دارد و می توان گفت کلیه ۲۴ قلم کالای اساسی در استان تولید می شوند.

وی اضافه کرد: از سال گذشته ۵۸ واحد غیر فعال در استان را در دستور کار گذاشتیم که توانستیم بسیاری از آنها را از جمله آونگان، آلومینیوم پارس ساوه، کمباین برنج را فعال کنیم و امروز بسیاری از این واحدها به چرخه تولید برگشته اند و حتی رتبه برتر را در تولید دارند.

حاجی پور بیان کرد: یکی از مهمترین قوانینی که امروز برای واحدهای تولیدی مشکل ایجاد کرده است قوانین به روز نشده تأمین اجتماعی است که در کار گروه های مختلف رفع این قوانین را در دستور کار گذاشته ایم.

وی ادامه داد: برای اینکه بتوانیم شعار سال را رونق ببخشیم نیازمند بازنگری در قوانین هستیم که این موضوع در استان مرکزی در دستور کار گرفته و از تمامی ظرفیت ها برای تحقق رونق تولید استفاده خواهیم کرد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: استان مرکزی در سال ۹۴ تنها ۲۸ واحد تحقیق و توسعه داشت و در رتبه ۲۸ ام کشور قرار داشت که نشان دهنده این بود که به این موضوع مهم توجهی نمی شود.

حاجی پور اظهار کرد: از سال ۹۵ یک اراده قوی برای توجه به بخش تحقیق و توسعه شکل گرفت که توانست رتبه استان در سال ۹۵ را به رتبه سوم در کشور برساند و این ادامه پیدا کرد تا در سال ۹۶ و ۹۷ توانستیم رتبه اول را در کشور کسب کنیم.

۱۸۰ واحد صنعتی دارای مرکز تحقیق و توسعه در استان فعال هستند

وی ادامه داد: امروز ۱۸۰ واحد صنعتی دارای مرکز تحقیق و توسعه در استان فعال هستند که در سال گذشته ۱۱۰ مدیر تحقیق و توسعه تربیت شدند و امسال هم ۱۱۰ مدیر تربیت خواهند شد.

حاجی پور خاطرنشان کرد: با همکاری انجمن تحقیق و توسعه بنا را بر این گذاشته ایم که تعداد واحدهای تحقیق و توسعه را به ۴۰۰ واحد برسانیم و برنامه ریزی ها برای تحقق این موضوع را در دستور کار قرار داده ایم.

عناوین برگزیده