به گزارش میمتالز، در این بازدید مدیرکل کانهآرایی و فرآوری سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور به معرفی بخشهای مختلف و توانمندیهای آزمایشگاه و کارخانه نیمهصنعتی (پایلوت) کانهآرایی و فرآوری سازمان پرداخت.
به گفته محسن محمدخانی این آزمایشگاه و پایلوت با بیش از 60 سال سابقه فعالیت پایهگذار مطالعات کانهآرایی و فرآوری بسیاری از کارخانههای فرآوری مهم کشور از جمله طلای موته، مس سرچشمه و معدن انگوران بوده است.
وی با بیان اینکه به همت مدیران و کارشناسان این مدیریت و همچنین حمایت ریاست سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور بهسازی و نوسازی این آزمایشگاه انجام شد، افزود: هم اکنون با در اختیار داشتن تجهیزات مختلف آمادگی انجام پروژههای مهم و همچنین ارائه خدمات کارشناسی و فنی و مهندسی در زمینه کانهآرایی و فرآوری به بخش خصوصی را داراست.
مدیرکل کانهآرایی و فرآوری سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور در راستای توسعه همکاریهای دوجانبه به ارائه پیشنهادات خود پرداخت و گفت: آموزش در زمینه ارتقاع توان عملیاتی معدنکاران کشور، استفاده از زیرساخت آزمایشگاه و پایلوت فرآوری و آزمایشگاه شیمی سازمان جهت ارائه خدمات به معدنکاران، آماده همکاری در زمینه برگزاری پنلهای تخصصی و استفاده از ظرفیت طرفین در ارتباط با توسعه دانش فنی و تولید بستههای سرمایهگذاری میتواند در توسعه همکاریهای دوطرف تاثیرگذار باشد.
همچنین در این دیدار محمدباقر دری معاونت اکتشاف سازمان زمینشناسی و اکتشافاتمعدنی کشور به پتانسیلها و توان فنی اکتشافی سازمان اشاره کرد و تجارب و قابلیتهای بخش ژئوفیزیک زمینی توسط مهندس جعفری کارشناس این بخش تشریح شد.