به گزارش می متالز، وی با تأکید بر اینکه روابط عمومیها نیز پیرو این همراستایی شوند، افزود: یکی از تصمیمات این کارگروه هدایت سود انباشتۀ شرکتها به توسعه و سرمایهگذاری است و این سبب شده آیندۀ معدن و صنایع معدنی روشن و درخشان باشد.
به گفتۀ غریبپور، امسال 580 میلیون دلار طرح در گلگهر راهاندازی شده و این مجموعه 2.5 میلیارد دلار طرح در دست اجرا یا راهاندازی دارد؛ فولاد مبارکه تختالهای API را با صرفهجویی سالانه 300 میلیون یورویی راهاندازی کرده، عملکرد ملی مس در 6 ماه به اندازه 12 ماه سال قبل بوده و فولاد خوزستان به بالاترین میزان صادرات رسیده است. منطقۀ ویژه خلیج فارس نقش ارزندهای در توسعۀ صادرات و ارزآوری ایفا میکند و همچنین آلومینای جاجرم (بنابر گزارش سازمان مدیریت صنعتی) سریعترین رشد را در بین 500 شرکت به دست آورده است.
افزایش سرمایۀ غولها در راه است؛ فولاد مبارکه، بزرگترین بازار بورس میشود
رئیس هیات عامل ایمیدرو ادامه داد: فولاد مبارکه بهزودی با رسیدن به سرمایۀ 21 هزار میلیارد تومانی از بزرگترین هلدینگ بازار بورس (پتروشیمی خلیج فارس) سبقت میگیرد. همچنین پس از آن شرکت مس، چادرملو و گلگهر هم افزایش سرمایه خواهند داشت.
وی با بیان رشد 15 درصدی صادرات معدن و صنایع معدنی در هشت ماه امسال و بیش از 5 درصدی تولید فولاد خام در 11 ماه 2019، گفت: حوزۀ معدن و صنایع معدنی بیش از 1.1 میلیارد دلار طرح از ابتدای سال 98 راهاندازی کرده و 1.5 میلیارد دلار نیز آماده راهاندازی دارد.
رئیس هیئت عامل ایمیدرو با اشاره به اینکه حفظ شرایط توازن و همگرایی به اندازۀ ایجاد آن ارزش دارد، ادامه داد: روابط عمومی شرکتهای این بخش، سیستم چندرسانهای را در اطلاعرسانیها با تمرکز بیشتری به پیش برند تا مدیران بالادستی نیز به ارائۀ اطلاعات و دستاوردهای بیشتر ترغیب شوند.
وی نبود یا ضعف اطلاعرسانی را به نفع این حوزه و حتی کشور ندانست و تصریح کرد: اطلاعرسانیها باید بهموقع و هوشمندانه صورت گیرد تا مخاطب و جامعه به تغییرات و اثرگذاری این بخش آگاهی بیشتری پیدا کنند.
غریبپور به اکتشافات انجامشده اشاره کرد و گفت: از نیمۀ دوم سال گذشته سطح اکتشافات از 250 هزار کیلومتر مربع به 650 هزار کیلومتر مربع افزایش پیدا کرده و طبق گزارشهای جدید، اکنون 90 درصد از مقدمات این برنامه انجام شده است.
غریبپور تأکید کرد: امروزه کشور در حال آشنا شدن با امکانات و توانمندیهای بخش معدن برای توسعه، اشتغال، رفع محرومیت، ایجاد توازن و همینطور محرومیتزدایی است که این امر، نیاز به هماهنگی و همسویی روابط عمومیها در انعکاس اقدامات را برجستهتر میسازد.
وی با بیان اینکه بخش معدن در حال خدماتدهی به سایر بخشهاست، ادامه داد: الگوی انتقال آب از خلیج فارس به نواحی مرکزی و صنایع مرتبط ازجمله گلگهر، مس و چادرملو برای پروژه خط انتقال آب استانهای شرقی به کار گرفته میشود.
رئیس هیئت عامل ایمیدرو به اهمیت ارتباط دوسویه روابط عمومیها با جامعه پرداخت و افزود: بخش روابط عمومی نیز با هدف آگاهسازی و ارتباط بیشتر با مردم، نیاز به تدوین و اجرای استراتژی در جهت همراستایی و همگرایی در جهت منافع ملی دارد.
وی افزود: تدوین برنامههای سال 99 و مشخص کردن شاخصهای رشد و موفقیت روابط عمومیها میتواند گامی در جهت همافزایی و همکاریهای نزدیک شرکتهای این حوزه باشد.
غریبپور کل بخش معدن و صنایع معدنی را اجزای یک پیکره دانست که موفقیت هریک از اجزا به نفع کل مجموعه و درنهایت اقتصاد کشور است.