به گزارش می متالز، مصطفی نصیری ورگ روز چهارشنبه در پاسخ به سوالی در خصوص تاثیرگذاری افزایش قیمت بنزین بر تقاضای سفرهای ریلی اظهار نظری نکرد و افزود: از جمله عوامل ارتقای استقبال از سفر با راه آهن در مسیرهای ریلی منتهی به مشهد می توان به کاهش تاخیر قطارها اشاره کرد.
وی ادامه داد: در ۹ ماهه نخست سال جاری ۱۱ میلیون و ۴۱۵ هزار و ۲۹۲ زائر و مسافر توسط راه آهن خراسان جا به جا شده اند که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد چهار درصدی داشته که موجب شده این اداره کل در میان سایر مناطق راه آهن در سطح شبکه ریلی کشور بار دیگر رتبه نخست جا به جایی مسافر برون شهری را کسب کند.
مدیرکل راه آهن خراسان گفت: در آذر ماه سال جاری نیز یک میلیون و ۳۵ هزار و ۹۷۹ مسافر و زائر در اداره کل راه آهن خراسان جا به جا شده اند.
نصیری افزود: در این مدت ۲۲ هزار و ۵۱۶ رام قطار مسافری از ۳۰ شهر و مرکز استان در اداره کل راه آهن خراسان تردد کرده اند که در این برنامه از مشهد به تهران، بندرعباس، شیراز، کرمان، تبریز و اهواز حمل خودرو به صورت مستقیم انجام شده است.
در حال حاضر شمار ایستگاههای اداره کل راه آهن خراسان ۲۳ ایستگاه است و روزانه ۸۸ رام قطار مسافربری در مسیر ۳۱ شهر و مرکز استان و ۱۰ رام قطار باری به مقاصد تجاری مختلف به صورت رفت و برگشت حرکت میکند.
از مجموع ۱۰ هزار کیلومتر شبکه ریلی کشور هزار و ۴۰۰ کیلومتر آن معادل ۱۴ درصد در خراسان رضوی قرار دارد.
تراکم ریل در خراسان رضوی نسبت به مساحت آن دو برابر میانگین کشور است و به خاطر وجود بارگاه منور رضوی در مشهد بیش از ۴۰ درصد قطارهای مسافربری ایران به مشهد رفت و آمد دارند.