به گزارش می متالز، زهرا ساعی با تاکید بر ضرورت ایمنسازی جادههای برون شهری به ویژه مناطق محروم و مرزی، گفت: راههای مواصلاتی از زیربناهای توسعهای هر کشوری است و هر اندازه که بتوان راه و جادههای بینشهری روستاها و مناطق محروم و مرزی را توسعه دهیم به توسعه کشور در تمامی حوزهها کمک زیادی میکند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی افزود: اقدامات خوبی در حوزه راه انجام شده اما تعدد راهها و وسعت بالای کشور محدودیتهایی را در مسیر ایمنسازی جاده ها ایجاد میکند در این رابطه میطلبد بودجه ویژهای برای ایمنسازی جادهها پیشبینی و توجه بیشتری به این مهم شود.
وی یادآور شد: جادههای برخی مناطق کشور به دلیل پرتردد بودن بسیار حادثه خیز هستند بنابراین ضروری است با همکاری نمایندگان آنها در مجلس در بودجههای سالانه اعتباراتی در نظر گرفته شده و با اولویت صرف ایمنسازی، دو بانده کردن و تعریض جادههای پرخطر شود.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس دهم با تاکید بر اینکه ایمنسازی جادههای مناطق مرزی باید مورد توجه جدی قرار گیرد، تصریح کرد: ایمنسازی جادههای مرزی موجب افزایش تعاملات با استانها و شهرهای اطراف، رونق و توسعه اقتصادی بیشتر آنها میشود.
ساعی ادامه داد: انتظار میرود مرگ و میرهایی که در جادههای ناایمن پیش میآید تلنگری برای مسئولان باشد تا به این مهم توجه بیشتری داشته باشند؛ البته بخشی از تصادفات جادهای به علت دو بانده نبودن راهها و جاده ها، نبود بزرگراه و اتوبان و بخشی هم مربوط به خطاهای انسانی و سرعت غیرمجاز است؛ متاسفانه بر اساس آمارها میزان کشتههای ناشی از سوانح جادهای بیشتر از شهدای جنگ تحمیلی است.
این نماینده مردم در مجلس دهم یادآور شد: بودجه باید اولویتبندی شود و از سویی وزارت راه و شهرسازی توجه ویژه به برخی از مناطق کشور داشته باشد تا کشتههای ناشی از تصادفات جادهای کاهش یابد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی افزود: در کنار تعداد بالای کشتهها تعداد معلویتهای ناشی از سوانح جادهای هم بسیار بالا است و هزینههای زیادی به دولت تحمیل میشود بنابراین اگر پیشگیری شود بسیاری از این هزینهها جبران میشود البته با افزایش تصادفات به تعداد زنان سرپرست خانوار کشور هم افزوده میشود و از سویی سالها سلامت روان خانواده ها تحت تاثیر قرار می گیرد؛ رفع نقاط حادثه خیز هم از جمله موارد مهمی است که باید در دستور کار دستگاه های مسئول قرار گیرد.