به گزارش می متالز، بررسی عملکرد واحد های مورد بررسی سنگ آهن جلال آباد، چادرملو، سیرجان ۲، سنگ آهن مرکزی، میشدوان، گسترش صنایع و معادن ماهان، معدنی و صنعتی گل گهر، گهر زمین، سنگان و مجتمع معادن سنگ آهن فلات مرکزی (چاه گز) در دوره مزبور نشان دهنده ۲۴ میلیون و ۹۶۸ هزار و ۹۳۸ تن سنگ آهن تولیدی است که از این رقم ۴۸.۵ درصد متعلق به شرکت معدنی و صنعتی گل گهر است.
براساس برنامه پیش بینی شده برای تولید سنگ آهن، امسال دستیابی به رقم ۹۴ میلیون تن هدفگذاری شده و ظرفیت در این بخش هم با تولید برابری خواهد داشت.
سال ۹۷ با ظرفیت ۸۶ میلیون تن، بیش از ۸۶ میلیون تن سنگ آهن تولید شد که نسبت به سال ۹۶ رشد یک درصدی داشت.
همچنین ظرفیت گندله سنگ آهن هم تا پایان سال گذشته ۴۸.۵ میلیون تن و ظرفیت تولید کنسانتره سنگ آهن هم ۵۲.۴ میلیون تن رقم خورد.
گزارش های اعلامی سازمان ایمیدرو حاکی است که از مهمترین دلایل رشد ظرفیت تولید گندله و کنسانتره سنگ آهن، افتتاح طرح های بزرگ در ناحیه معدنی گل گهر(کرمان) و سنگان (خراسان رضوی) است.
آمار عملکرد واحد های معدنی مورد بررسی بر پایه داده های سازمان ایمیدرو نشان می دهد در دوره ۹ ماهه امسال، ۲۷ میلیون و ۳۹۳ هزار و ۵۴ تن سنگ آهن به مبادی مصرف ارسال شد که در بین واحد های مورد ارزیابی، مجموعه چادرملو با ارسال ۱۰ میلیون و ۲۵ هزار و ۱۵۵ تن سهم ۳۶.۵ درصدی در این زمینه به خود اختصاص داد.
همچنین گل گهر نیز در این ارتباط سهم ۳۶ درصدی داشت که ۹ میلیون و ۸۷۶ هزار و ۷۶۴ تن را ارسال کرد.
بررسی عملکرد شرکت بزرگ صنعتی و معدنی در زمینه گندله سنگ آهن هم گویای آن است که در دوره ۹ ماهه امسال تولید ۳۱ میلیون و ۲۱۰ هزار و ۳۳۸ تن رقم خورد که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته یک درصد کاهش دارد.
آذرماه امسال فولاد مبارکه، خوزستان، شرکت توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه، فولاد خراسان، سنگ آهن چادرملو، معدنی و صنعتی گل گهر، اپال پارسیان سنگان، فولاد سنگان خراسان و صبانور به میزان سه میلیون و ۴۷۴ هزار و ۸۳ تن تولید داشتند که در مقایسه با مدت مشابه پارسال کاهش هفت درصدی را نشان می دهد.
شرکت معدنی و صنعتی گل گهر با تولید ۹ میلیون و ۱۲۶ هزار و ۳۰۸ تن گندله سنگ آهن در ۹ ماهه امسال بالاترین تولید را ثبت کرد و نسبت به دوره مشابه سال گذشته رشد دو درصدی را نشان می دهد.