به گزارش می متالز، مدیرعامل شرکت مس با بیان این مطلب اظهار کرد: کف سود بنگاههای تولید مس در دنیا ۱۱۵۰دلار است و برخی بنگاههای با حجم تولید بالا سودی بیش از ۳۰۰۰ دلار داشتهاند.
سعد محمدی با اشاره به عوامل بنیادی و تأثیرگذار بر آینده صنعت مس و افزایش تقاضای جهانی مس بهدلیل کمرنگ شدن نقش نفت در بخش انرژی تا سال ۲۰۵۰ گفت: میزان مصرف نفت از ۳۹ درصد کنونی به ۱۳ درصد تا سال ۲۰۵۰ کاهش پیدا خواهد کرد و در مقابل میزان مصرف انرژی الکتریسیته از ۱۹ درصد کنونی به ۴۹ درصد تا ۳۰ سال آینده افزایش پیدا خواهد کرد.
وی افزود: رشد مصرف انرژی الکتریسیته متضمن افزایش مصرف مس است بهطوریکه میزان مصرف مس در خودروهای کنونی ۸ کیلوگرم است و این در حالی است که در خودروهای الکتریکی بیش از ۸۹ کیلوگرم مس مصرف خواهد شد.
سعدمحمدی اضافه کرد: با در نظر گرفتن این عوامل است که اتحادیه اروپا در تدوین استراتژیهای سرمایهگذاری برای یک دهه آینده، مس را در ردیف نخستین و برترین عنصر سرمایهگذاری قرار داده است.
سعدمحمدی در ادامه با اشاره به رشد فعالیتهای اکتشافی شرکت مس در سال جاری گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۶۰ هزار متر عملیات اکتشافی انجام دادیم که نسبت به ۴۰ هزار متر فعالیت اکتشافی سال گذشته رشد چشمگیری داشته است.
مدیرعامل شرکت مس با اعلام این خبر خوب که ذخایر مس شرکت افزایش چشمگیری داشته است، گفت: میزان ذخایر مس شرکت از ۲۲ میلیون تن به ۳۴ میلیون تن افزایش یافته است و ایران جایگاه هشتم را در بین کشورهای دارنده ذخایر مس دارد.