به گزارش می متالز، علی رسولیان گفت: معادن شهرستان بردسکن یکی از بهترین معادن استان از نظر برخورداری از کانی مس بوده و نیازمند سرمایهگذاری و توسعه زیر ساخت ها است.
وی ادامه داد: شرکت ملی صنایع مس ایران در نشستهایی که پیش از این برگزار شده بود، نسبت به سرمایهگذاری در حوزه اکتشافات معادن مس خراسان رضوی اعلام آمادگی کرد و با سرمایه گذاری 2 هزار و 500 میلیارد تومانی دراین حوزه موافقت کرد و مسوولیت سرمایهگذاری در حوزه اکتشاف معادن مس بردسکن را برعهده گرفت.
معاون استاندار گفت: شرکت ایمیدرو نیز با تامین هزینه انتقال و توزیع برق در محدوده معادن مس بردسکن نیز موافقت کرد.
رسولیان با بیان اینکه خراسان رضوی از ذخایر مناسب مس برخوردار است و اغلب ذخایر مس شناسایی شده استان در محدوده شهرستانهای کاشمر و بردسکن قرار دارد، گفت: معادن مس در این دو شهرستان بسیار قدیمی هستند و بیش از ۵۰ سال فعالیت داشتهاند و تاکنون نیز در کنار معادن مس در این شهرستانها کارگاههای فرآوری اولیه برای خالص سازی سنگ مس ایجاد شده که از جمله آنها مجتمع مس تکنار است.
وی افزود: بعد از سنگ آهن، میتوان مس را یکی از ذخایر معدنی قابل توجه و دارای ظرفیت بسیار در حوزه فلزات خراسان رضوی به شمار آورد.
معاون استاندار گفت: تاکنون ۱۰ پروانه اکتشاف معدنی در زمینه مس در خراسان رضوی صادر شده و هم اکنون سه واحد فرآوری مس در کنار معدن آن در شهرستان بردسکن مشغول فعالیت است که مس فرآوری شده آن برای استفاده به استانهای کرمان و آذربایجان شرقی ارسال میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: تاکنون ۱۸۲ معین اقتصاد مقاومتی در استان تفاهم نامه امضاء کرده اند که از ۹۸ درصد معین ها از بخش خصوصی هستند.
وی گفت: در استان خراسان رضوی هزار و ۲۶۰ طرح روستایی در قالب معینهای اقتصاد مقاومتی اجرایی و حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری شده است.
رسولیان ادامه داد: در این چارچوب هدف گذاری برای هزار و ۱۲۵ روستای دیگر هم انجام و مطالعات مربوطه انجام شده است تا اقدامات اجرایی شود.
وی عنوان کرد: خوشبختانه شهرستان بردسکن با داشتن 5 معین اقتصادی توانسته گام های خوبی را در حوزه های مختلف بردارد.