تاریخ: ۰۳ اسفند ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۲:۳۴
بازدید: ۳۱۸
کد خبر: ۸۶۳۵۳
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

خط قرمز مالیات کجاست؟

می متالز - با افزایش تمرکز دولت بر درآمدهای مالیاتی، این روزها فعالان اقتصادی با سوالات زیادی درباره بحث مالیات مواجهند.
خط قرمز مالیات کجاست؟

به گزارش می متالز،  در سمینار «خطوط قرمز مالیات در سال‌های ۹۸ و ۹۹» که چهارشنبه ۷ اسفند برگزار می‌شود به‌دنبال پاسخگویی به این سوالات است. اگر تا همین چند سال پیش فقط فعالان اقتصادی که به درآمد می‌رسیدند تکلیف مالیاتی داشتند، دردو سال اخیر همه اقشار جامعه درگیر مالیات شده‌اند.

کلیه خرید و فروش‌ها وارد سامانه جدید شده و خیلی فرق نمی‌کند خریدار و فروشنده چه کاره هستند و آیا پرونده مالیاتی دارند یا خیر؟ منشأ اصلی اتفاق مکانیزه شده سیستم مالیات‌ستانی با نام طرح جامع مالیاتی است. متاسفانه تصور بیشتر افراد و حتی شرکت‌ها از مالیات و قوانین آن، تلاش برای فرار مالیاتی و حسابداری نمادین و پرداخت توافقی مالیات است! این تصور کاملا اشتباه است!  حوزه مالیاتی با برنامه‌ریزی جدیدش دیگر به‌دنبال افراد برای اخذ مالیات نمی‌رود بلکه با جمع‌آوری اطلاعات متنوع اقدام به محاسبه الکترونیکی مالیات و تشخیص سیستمی می‌کند. بنابراین خطوط قرمز مالیات دیگر صرفا حساب‌سازی و فرار مالیاتی نیست! هم اکنون اداره جدیدی با نام اداره مبارزه با پولشویی و فرار مالیاتی راه‌اندازی شده که کارش ردیابی افرادی است که مشکوک به کسب درآمد هستند، یعنی به موازات فعالیت، مالیات پرداخت نمی‌کنند. یکی از خط قرمز‌های جدید مالیات به‌اصطلاح «من تو من» نام دارد. به بیان ساده در این طرح درآمد شما هزینه دیگری است و هزینه شما درآمد دیگری است. اگر فرد یا شرکتی به این اصل مهم توجه نداشته باشد سروکارش با اداره جدید سازمان امور مالیاتی است. قطعا هر دارنده درآمد در کشور باید از خطوط قرمز مطلع باشد. خطوطی که به‌طور واضح قابل شناسایی نیست و نیاز به مقداری تجربه دارد. به همین منظور مجموعه «دنیای‌اقتصاد» اقدام به برگزاری بزرگ‌ترین رویداد اقتصادی کشور با نام خط قرمز کرده است که درآن به تشریح جدیدترین خطوط قرمز در حوزه مالیات می‌پردازد.  اگر اطلاع از نکات زیر برایتان مهم است پیشنهاد می‌کنیم حتما برای ثبت‌نام در سمینار ۷ اسفند ۹۸ اقدام کنید. آشنایی با سامانه‌های درون‌سازمانی و برون‌سازمانی سازمان امور مالیاتی، شیوه‌های استعلام‌گیری اشخاص حقیقی و حقوقی، نقاط خطر آفرین و مرتبط مالیات و مبارزه با پولشویی، سناریوهای جدید مالیات‌ستانی در سال آینده (سال ۹۹) و چندین نکته مهم و اسرارآمیز مالیات. علاقه‌مندان و متقاضیان به شرکت در این دوره آموزشی می‌توانند با بخش آموزش روزنامه «دنیای‌اقتصاد» با شماره تلفن‌های ۸۷۷۶۲۴۱۱ و ۸۷۷۶۲۴۱۶ تماس بگیرند یا برای کسب اطلاعت بیشتر و ثبت‌نام به سایت مرکز آموزش به آدرس www.den.ir مراجعه کنند.

عناوین برگزیده